CARMEN GIMENO

Modna kombinacija za sve generacije: Starke i bijela haljina savršen su spoj i za dame iznad 50

18.06.2021 u 09:06

Bionic
Reading

Carmen Gimeno omiljena je španjolska pedeset plus influencerica koja iz dana u dan ima sve više pratitelja na Instagramu

Sjedokosa influencerica s nevjerojatnim osjećajem za stil, nosi što se mnogi ne bi usudili, krši uvriježena pravila odijevanja s puno stila i kreira genijalne stajlinge zbog kojih je modni znalci obožavaju.

Carmen Gimeno vrlo često nosi stajlinge koji uključuju tenisice i haljine ili suknje, a to uvijek izgleda fantastično.

I dok mnoge influencerice nose odjeću koja košta pravo malo bogatstvo, skromna Španjolka s puno stila osmišljava kombinacije s komadima iz svima pristupačnih trgovina poput Zare, H&M-a, Manga...

Premda ima bogatu kolekciju tenisica, ljeti najčešće nosi kultne 'starke', odnosno popularni Converseov model Chuck Taylor All Star koji se proizvodi više od 100 godina.

Stajling koji je ova kreativna Španjolka pokazala na svojem Instagram profilu začas je prikupio brojne lajkove, a riječ je o idealnoj kombinaciji za ljetne vrućine.

  • +31
Bijele haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Carmen je tako vješto sparila lepršavu košulju-haljinu s potpisom Zare u bijeloj boji preko kojge je nosila zanimljiv prsluk s efektnim niskim zlatnim 'starkama' i trendi torbicom od slame.

Inače, kultne tenisice su ove sezone ponovno veliki hit, pa smo ih vidjeli na stopalima mnogim poznatih dama uključujući i potpredsjednicu SAD-a Kamalu Harris, ali i legendarnu glumicu, 75-godišnju Diane Keaton koja se ne odriče omiljenih Conversica ni u osmom desetljeću.

Ovaj cool stajling kreativna Španjolka je začinila naočalama retro stila i prepoznatljivim ležernim bobom.