MODNA RECIKLAŽA

Bezvremenski stil: Jelena Rozga zablistala u elegantnom kombinezonu starom 10 godina

17.06.2021 u 12:39

Bionic
Reading

Pjevačica Jelena Rozga dobro je poznata po svojim profinjenim modnim kombinacijama te je s pravom uvijek vrlo visoko na ljestvicama najbolje odjevenih Hrvatica

Lijepa plavuša koja će ove godine u kolovozu proslaviti 44. rođendan uvijek je u korak s trendovima, no na svoj način.

Iako smo je u posljednje vrijeme najčešće viđali u ležernim kombinacijama koje uključuju tenisice i traperice, što joj savršeno pristaje, i Jelena se, baš poput svih poznatih zaljubljenica u modu, zaželjela crvenog tepiha i svečanijih izdanja pa se za pojavljivanje na crvenom tepihu Story Hall of Fame, godišnjeg partyja poznatog časopisa, pomno dotjerala.

  • +28
Story Hall of Fame Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Jelena se za tu prigodu odlučila za efektan kombinezon s bijelim detaljima koji je naglasio njezinu vitku figuru. Ovaj stajling popularne glazbenice ima i zanimljivu poruku - riječ je o kreaciji koja je stara 10 godina i nosi potpis splitskog Arilea.

Glazbenica se tako pridružila mnogim poznatim domaćim i stranim zvijezdama koje često recikliraju odjeću iz svojeg ormara, što ima i ekološku notu jer je poznato to da je modna industrija, nažalost, među najvećim zagađivačima okoliša.

Bezvremenski spoj crne i bijele doista nikad neće izaći iz mode, a Jelena je ovaj ženstveni look nadogradila sandalama na visoku petu, minijaturnim clutchem i odličnom frizurom.