NEW YORK FASHION WEEK

Moderna romantika Ralpha Laurena

19.02.2016 u 18:46

  • +27

Revija Ralph Lauren

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

'Preko dana njezin je stil nehajan i sofisticiran, a za noć se transformira u odvažnu rokericu koja koketira s romantikom', opisao je Lauren ženu za koju je stvorena njegova posljednja kolekcija

Legenda američkog dizajna tako je predstavila elegantne komade u dva segmenta. Prvi čine dnevni lookovi koji naglašavaju siluetu lepršavim materijalima hlača i suknji, a kaputići s dvorednim kopčanjem u prvi plan stavljaju struk. Korištenje materijala poput svile, kašmira, ali i tvida idealno se nadovezuje sa smeđim nijansama koje se protežu kolekcijom.

Naravno, neizostavan Laurenov traper i klasična bijela košulja i dalje su prisutni, ali u modernijoj inačici s metalnim odsjajem na traperu i bogatim volanima na košuljama. Pliš je i ove sezone očigledan hit koji krasi sakoe, ali i elegantne večernje haljine.

Upravo su toalete bile drugi dio kolekcije, a dizajner se mudro poigrao konstrukcijom i materijalima. Sjaj i metalik efekt i haljine bez rukava osvajaju na prvi pogled, ali Lauren nije odolio raskošnoj crvenoj boji i dubokim dekolteima. Još jednom je pokazao kako su upravo večernje toalete područje u kojem se najbolje snalazi, a posebnu je pažnju plijenila zlatna haljina koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.