top izbor

Modeli u koje se isplati uložiti: 15 ravnih i tako udobnih sandala koje se nose uz baš sve

31.03.2022 u 06:55

Bionic
Reading

Proljeće je tu, a s njim i novi modni trendovi koji su donijeli pregršt uzbudljivih noviteta. No dok se još uvijek vodi borba između uskih i širokih hlača, profinjenih potpetica i robusnih potplata, elegancije i urbanog chica, jedno je sigurno – udobne i ravne sandale i ove godine bit će kraljice modne sezone pred nama

Bilo uz haljinu, hlače ili suknju – ravne sandale sjajno izgledaju. No osim odličnog izgleda koji podiže baš svaku kombinaciju i čini je šarmantnom i zavodljivom, ovaj model cipela krasi beskompromisna udobnost.

Kada je riječ o ravnim sandalama, riječ je o bezvremenskom komadu, a ove sezone dolazi s naglašenim stilom. Bez obzira na modni ukus, činjenica je da ravne sandale predstavljaju jednu od bitnijih stavki proljetno-ljetne garderobe, a dizajneri ni ove godine nisu nas ostavili 'kratkih rukava'. Ravnih potplata, na prvi pogled tako jednostavne, ali prije svega udobne, po uzoru na sezonske trendove i nadograđene modnom aurom prestižnih modnih kuća i popularnih brendova, teško je odabrati samo jedne.

U koje se ravne sandale isplati uložiti ovog proljeća?

S dugačkim remenima koji sežu sve do koljena, Valentinov model odlikuje pomalo spartanski izgled, Dior se predstavlja prepoznatljivim potplatima, a tu je i bezvremenski model Saint Laurenta nastao u suradnji s Anthonyjem Vaccarellom – ovo je 15 najboljih ravnih sandala prema izboru prestižnog Voguea. A sve do jednog modela odlikuju besprijekoran stil i beskompromisna udobnost.

  • +9
Ravne sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije