NEPOGREŠIV ODABIR

Modeli tenisica u koje se ovoga proljeća najviše isplati investirati

12.03.2020 u 10:47

Bionic
Reading

Zaluđenost tenisicama koja modnom scenom dominira posljednjih nekoliko godina ne pokazuje znakove stajanja, a ono što se promijenilo u odnosu na protekle sezone je njihova raznolikost, odnosno nepostojanje određenog trenda koji se posebno nametnuo na modnoj sceni

Nakon potpune dominacije bijelih tenisica na čelu sa Adidasovim modelom Stan Smith i takozvanih tatinih modela tenisica, trenutno ne postoji niti jedan trend koji bi se osjećao neodoljivim ili obaveznim. Trenutačno je dostupno pregršt stilova tenisica da ćete s lakoćom pronaći onaj koji će posebno odgovarati vašem ukusu i stilu.

Najbolje tenisice s eko porukom

Posljednjih sezona svjedoci smo velike popularnosti tenisica stvorenih od održivih materijala na čelu s francuskim brendom Veja koji je svjetsku slavu stekao zahvaljujući slavnim damama poput vojvotkinje od Sussexa, Meghan Markle.

  • +10
Veja tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Uz tenisice brenda Veja koje su potpuno osvojile zaljubljenice u modu, brendovi poput američkiog Everlane i Madewell također nude modele tenisica s ekološkim predznakom koje su posljednjih sezona sve traženije.

Najbolje tenisice s trendovskim predznakom

Bez obzira na to je li riječ o remiksiranim klasicima ili nekim potpuno novim modelima tenisica, ovi primjerci jadno daju do znanja da ste itekako upućeni u aktualne modne trendove. Takozvane tatine tenisice koje karakterizira robusan izgled i dalje su poželjne u suptilinijim verzijama, a modeli s naglašenim potplatom običan outfit mogu podići na sasvim novu razinu.

Najbolje klasične tenisice

Klasičan par kultnih starki ili tenisica brenda Vans nikada ne izlaze iz mode. Možete ih nositi uz mnoštvo odjevnih komada, a zahvaljujući svom bezvremenskom dizajnu predstavljaju isplativu modnu investiciju.

Najbolje sportske tenisice

Sudeći po kolekcijama renomiranih dizajnerskih imena, takozvane ružne tenisice bit će modno prihvatljive i u narednim mjesecima, a nove inačice ističu se jarkim fluorescentnim bojama koje tradicionalno krase modele namijenjene trčanju.

Najbolje tenisice sa dizajnerskim potpisom

Tenisice s dizajnerskim potpisom poput prepoznatljivog modela s potpisom britanskog brenda Alexander McQueen i dalje su iznimno poželjni u modnim krugovima, a francuska modna kuća Balenciaga na čelu s gruzijskim dizajnerom Demnom Gvasalijom i ove sezone pobrinula se ponuditi zanimljive modele, nasljednike uspješnog Triple S modela koji je prošle godine postao modni must-have.