PRIVLAČE POZORNOST

Moda u Saboru: Zastupnice si dale oduška neobičnim stajlinzima

08.03.2018 u 15:24

Bionic
Reading

Saborske zastupnice pomno su se dotjerale za 7. sjednicu Sabora koja se nastavila raspravom o prijedlogu zakona o Državnom sudbenom vijeću, a svojim su se zanimljivim outfitima posebno istaknule Mostovka Ivana Ninčević Lesandrić i SDP-ova zastupnica Romana Jerković

Ivana Ninčević Lesandrić dobro je poznata po svojoj ljubavi prema mašnama koje su postale njezin zaštitni znak. 

Premda se našla na meti modnih kritičara zbog svojih odabira, Mostovka ne odustaje od svojeg stila. 

  • +5
Ivana Ninčević Lesardić i Romana Jerković Izvor: Pixsell / Autor: Tportal montaža

Mostovka ostala vjerna svom stilu, pa je klasičnu kombinaciju, sako boje duhana, bijelu košulju i hlače širokih nogavica začinila svojim omiljenim detaljem, velikom mašnom. 

Kosu počešljanu po sredini nosila je raspuštenu, a srebrne naušnice i tamni lak na noktima zaokružili su njezin outfit

SDP-ova zastupnica Romana Jerković, za razliku od Ivane Ninčević Lesardić često bira kombinacije u kojima prevladava omiljena joj crna boja.

  • +7
Ivana Ninčević-Lesandrić i Romana Jerković Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Jerković je ponovno primijenila all black modnu formulu! SDP-ovka je ovoga puta iznenadila mnoge odlučivši se i za čipkastu majicu ispod sakoa sa srebrnim detaljima dok je uske hlače uvukla u čizme do koljena.  

Monotoniju je razbila crvenim detaljima poput velikih naušnica i odgovarajuće torbice, a mnogi su se zapitali nije li s ovom kombinacijom pretjerala budući da se radi o kombinaciji primjerenijoj za šetnju ili kavu s prijateljicama nego saborske klupe. 

  • +10
Ivana Ninčević Lesandrić Izvor: Pixsell / Autor: tportal montaža/Mihaela Maras

Inače, Romana Jerković često skreće pozornost svojim modnim kombinacijama pa je nedavno briljirala u odličnoj haljini midi dužine i voluminoznih rukava koja jako nalikuje na kreacije Rosande Ilinčić čije odvažne haljine jako voli i prva dama Melania Trump. 

Upečatljivu haljinu Jerković je sjajno upotpunila jednako efektnim nakitom: narukvicom lakiranog sjaja i ogrlicom ukrašenom velikim bijelim privjeskom. Po pitanju obuće, odabir je tad pao na čizme Harper brenda Chloe, čija cijena iznosi nešto manje od pet tisuća kuna.