ZA LJUBITELJE INTERIJERA

Mnoštvo noviteta za dom iz snova: Procurile su prve fotografije najnovijeg Ikeinog kataloga

10.08.2020 u 15:12

Bionic
Reading

Popularni švedski brend namještaja Ikea svoje vjerne obožavatelje sredinom kolovoza planira počastiti digitalnom verzijom novog izdanja svog kultnog kataloga namijenjenog 2021. godini, a kakve su novitete pripremili, javnosti su prije njegova službenog lansiranja otkrili kroz nekoliko fotografija

Novi Ikein katalog ujedno je i jubilarno, 70. izdanje ove mnogima omiljene publikacije koja je prerasla u moderan, održiviji digitalni priručnik namijenjen stvaranju boljeg svakodnevnog života kod kuće, dostupan svima i u svakom trenutku.

Vrijeme provedeno kod kuće nikada nije bilo toliko važno kao danas. Novi Ikein katalog, sudeći prema objavljenim fotografijama, i ovoga puta će biti pun konkretnih i jednostavnih načina za brzo prilagođavanje doma raznim novim okolnostima koje se svakodnevno pojavljuju.

  • +45
Ikein katalog za 2021. Izvor: Profimedia / Autor: Ikea

Novo izdanje kataloga u velikoj mjeri posvećeno je važnosti spavanja - počevši od ugodnog položaja za spavanje u mekoći kvalitetne posteljine i s porukom ljubavi, te nudi rješenja za glavne emocionalne potrebe koje se očekuju od suvremenih domova.

Predstavnici švedskoga brenda namještaja također su veliku pozornost posvetili i stvaranju prikladnih uvjeta za miran rad kod kuće, nudeći efikasna rješenja i načine na koje u malom životnom prostoru možete stvoriti funkcionalnu radnu jedinicu. Zbog vladajuće pandemije koronavirusa, većinu vremena provodimo kod kuće ili u vrtu, stoga je Ikea osmislila i mnoštvo rješenja kako urediti vanjski prostor, uključujući balkon, kako bismo stvorili jedinstvenu atmosferu.

Dugi razgovori s prijateljima uz čašu vina, vikend opuštanje uz knjigu ili obiteljska zabave - postoji mnoštvo mogućnosti za provođenje vremena na otvorenom iz udobnosti vlastitog doma, a Ikea svojim dodacima i prijedlozima za organiziranje prostora pomaže u stvaranju jedinstvenog mjesta u domu koje će postati vaša oaza.