POGLEDAJTE JE SAMO!

Mladolikim izgledom zasjenila i dvostruko mlađe kolegice

03.12.2015 u 10:09

Bionic
Reading

Nemilosrdna holivudska pravila ljepote glumicama često ne ostavljaju prostora da u najboljim godinama budu svoje jer vječna mladost postala je imperativ zbog kojih su često žrtve neuspjelih tretmana pomlađivanja. Andie MacDowell jedna je od rijetkih glumica koja uspješno prkosi svim pravilima, a pritom izgleda sve bolje

Pedesetsedmogodišnja američka glumica Andie MacDowell i dalje oduševljava svojim mladenačkim izgledom, a ako se možete prisjetiti, nju smo među prvim slavnim licima gledali u reklama poznate kuće L'Oreal. Njihova suradnja uspješna je već godinama i slavna je glumica na crvenom tepihu u New Yorku svojom pojavom još jednom pokazala da žena može biti lijepa i bez drastičnih estetskih zahvata.

Uz jednako uspješne i lijepe kolegice poput Julianne Moore ili Eve Longorije, Andie je blistala u haljini Cynthije Rowley. Kao i uvijek, bila je odjevena s mjerom, a haljina bez naramenica i nešto kraćim donjim dijelom bila je oličenje elegancije. Uz klasičan make-up i odlično izabranu haljinu, Andie je definitivno zasjenila i mlađe kolegice koje su došle na svečanu večeru u čast uspješnim ženama.