NEPOVOLJNO VRIJEME

Mladi Mjesec u Biku donosi buntovan duh i nagle preokrete, a stavit će na kušnju sve vrste odnosa

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 19.04.2020 08:02
  • Objavljeno 19.04.2020 u 08:02
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Chris Rout / Alamy / Alamy / Profimedia

Dan kad se Sunce i Mjesec nađu u konjunkciji u pravilu je povoljno vrijeme za preuzimanje inicijative, okretanje nove stranice i započinjanje projekata. Međutim mlađak koji predstoji u četvrtak 23. travnja rano ujutro na 3°24′ Bika bit će različit zbog svog lošeg položaja prema drugim planetima

Mladi Mjesec povezan je s Uranom u Biku, što nagoviješta nagle i neočekivane promjene. Budući da je spoj mlađaka i Urana ujedno u nepovoljnom odnosu prema Saturnu, te bi promjene mogle biti negativne. Opisana planetarna shema upućuje na potrebu za odgovornošću, oprezom i strpljenjem. Najbolje je držati se po strani, izbjegavati rizike i provoditi mjere prevencije.

Konjunkcija Sunca, Mjeseca i Urana mogla bi unijeti buntovan duh u mnoga srca. Ako vaš snažan poriv za oslobađanje od rutine i ograničenja ne bude zadovoljen, izgledni su agresivni i eksplozivni potezi bilo protiv izvora vaše frustracije, bilo nekog sasvim nedužnog tko vam se nađe pri ruci.

Izazovan odnos mlađaka, Urana i Saturna u Vodenjaku stavit će na kušnju sve vrste odnosa. Među pojedincima, skupinama i državama izgledni su povećana netrpeljivost, nasilje i okrutnost. Kriza prijeti parovima i općenito ukućanima koji su u vrijeme pandemije prisiljeni provoditi neuobičajeno puno vremena zajedno.

Upregnite sve snage u unošenje mira i tolerancije u obiteljske odnose. Nemojte izvlačiti stare zamjerke iz arhiva ni međusobno se optuživati za incidente iz prošlosti. Pružite ukućanima konkretnu i emocionalnu potporu, pitajte ih što možete učiniti za njih i saslušajte ih ako vam žele priopćiti zabrinutost i uzrujanost zbog neizvjesnosti i ograničenja kojima su izloženi.

Nepovoljan utjecaj mladog Mjeseca i povezanih planeta najviše se odnosi na rođene između 20. i 26. travnja, srpnja, listopada i siječnja. Preporučujemo da budu oprezni i suzdržani najmanje dva dana prije i dva dana poslije predstojeće Mjesečeve mijene.

  • +4
  • +1

Melania Trump rođena je u znaku Bika 26. travnja 1970.

Izvor: EPA / Autor: MIKE THEILER / POOL

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!