PROJEKT COCA-COLE

'Mjesto za poljubac' – nova turistička atrakcija u Zagrebu

  • Autor: tportal.hr/promo
  • Zadnja izmjena 07.07.2015 13:07
  • Objavljeno 07.07.2015 u 10:38
  • +1

Otvoreno "Mjesto za poljubac"

Izvor: Promo fotografije / Autor: 404 agencija

I Zagreb je, uz brojne svjetske metropole, proslavio Međunarodni dan ljubljenja službenim otvorenjem 'Mjesta za poljubac' na vidikovcu ispred kule Lotrščak na Gornjem gradu. Riječ je o mjestu koje će dodatno obogatiti turistički sadržaj Zagreba, a osmislila ga je Coca- Cola u sklopu svojega projekta 'Poljubi za radost', kojim slave 100 godina legendarne bočice Coca- Cole te dijeljenje poljubaca, ljubljenje i ljubav općenito

S ciljem poticanja na proslavu poljubaca i ljubavi te želeći Zagrepčanima i svim posjetiteljima grada osigurati posebno i prepoznatljivo mjesto predviđeno za razmjenu poljubaca, Coca-Cola je otvorila 'Mjesto za poljubac'. Projekt su podržali i Institut za turizam i Turistička zajednica Grada Zagreba, koja će informacije o 'Mjestu za poljubac' uvrstiti u svoje promidžbene materijale i vodiče.

'Iznimno smo zadovoljni što su nam podršku pružili i Turistička zajednica grada Zagreba i Institut za turizam pa smo sigurni da će naše Mjesto za poljubac postati nezaobilazna turistička atrakcija u Zagrebu. Na taj način želimo pridonijeti promociji hrvatske metropole u svijetu, ali i promociji poljubaca koji su glavna tema stote obljetnice jedinstvene Coca-Coline bočice koju obilježavamo ove godine', istaknula je Ana Kljaić, direktorica komunikacija i odnosa s javnošću u tvrtki Coca-Cola Adria

Projekt su podržali i Institut za turizam i Turistička zajednica Grada Zagreba, a na otvorenju su prve poljupce na Mjestu za ljubljenje podijelili Mirna Medaković i njezin suprug Hrvoje Stepinac, Iva Šulentić, Ana Miščević, Marija Borić, Ana Stunić, Petra Kurtela, kao i brojni turisti koji su se zatekli u obilasku Gornjeg grada.

Dodala je da će, s obzirom na to da se 'Mjesto za poljubac' nalazi na zaista atraktivnoj lokaciji za fotografiranje, na njemu svakodnevno nastajati i brojne fotografije koje će se, zajedno s prizorima Zagreba, širiti svijetom i preko društvenih mreža s hashtagom #poljubizaradost i #kissingspot. Coca-Cola ove godine obilježava stotinu godina od nastanka svoje izvorne bočice prepoznatljive po oblinama i konturama, zahvaljujući kojima je i postala jedinstvenom ikonom diljem svijeta. Projekt pod nazivom 'Poljubi za radost', kojim se obilježava stotinu godina najprepoznatljivije boce na svijetu, sadržava niz zanimljivih događanja u više od 130 država.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!