CRNA ELEGANCIJA

Mjesec dana nakon poroda slavna Njemica oduševila stajlingom

05.12.2018 u 10:11

Bionic
Reading

Nakon glamurozne revije brenda Versace u New Yorku, slavni Karl Lagerfeld u njujorškom muzeju Metropolitan odlučio je predstaviti novu, pre fall kolekciju modne kuće Chanel koju očekivano nisu željele propustiti dizajnerove muze i slavne ljepotice s holivudske A-liste

Uz australsku ljepoticu Margot Robbie i oskarovku Penelope Cruz, glamuroznu reviju modne kuće Chanel iz prvih redova pomno je pratila i 42- godišnja njemačka glumica Diane Kruger.

Ova slavna Nijemica, koja je prošlog mjeseca po prvi put postala majka djetetu čiji je spol još uvijek nepoznanica, svojim svečanim stilom odijevanja na crvenim tepisima redovito se nalazi u samom vrhu listi najbolje odjevenih dama iz svijeta Hollywooda.

U društvu 49- godišnjeg glumca Normana Reedusa, s kojim je nakon tri godine veze dočekala prinovu, Diane Kruger se nakon rođenja djeteta premijerno mogla ugledati na njujorškoj reviji modne kuće Versace, dok je Chanelovu reviju pratila u Normanovom odsustvu.

  • +12
Diane Kruger Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Istančan ukus za modu i vitku liniju mjesec dana nakon poroda, Diane je naglasila odabirom elegantne crne haljine s potpisom modne kuće Chanel zbog koje je ponijela titulu jedne od najbolje odjevenih zvjezdanih uzvanica na reviji.

S detaljem visokog ovratnika, plisiranom tkaninom tila i decentnim srebrnim detaljima, Chanelova kreacija na novopečenoj mami pokazala se punim pogotkom, a da fokus bude isključivo na kreaciji, pobrinula se odabirom crnih komada poput decentnih sandala s tankim remenčićima i lakirane pismo-torbe.