JOSIPA LISAC:

'Mislim da je Giuliano shvatio koliko je meni teško'

08.12.2014 u 15:56

Bionic
Reading

Nakon što je u jučerašnjem izdanju showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Giuliano utjelovio lik i djelo glazbene dive Josipe Lisac i otpjevao njezin veliki hit 'Magla', kontaktirali smo Josipu koja je Giulianovu transformaciju od srca pohvalila

'Moji fanovi su me obavijestili da obavezno gledam emisiju, pa nisam smjela propustiti. Giuliano je bio na visini zadatka. Prvenstveno po profesionalnosti. Imao je nevjerojatnu energiju, trud, volju. Koliko je uspio, teško mi je biti objektivna. Gledajući ga, cijelo vrijeme sam razmišljala 'Ja to ne bih mogla'', priča nam iskreno Josipa Lisac koja je još uvijek pod pozitivnim dojmom.

Kaže kako shvaća da je osoba koja svojim likom i djelom vrlo lako povuče ljude na udicu, no mnogi koji je pokušaju imitirati padaju u zamku. Ali ne i Giuliano. 'Točno je ono što je Giuliano jučer naglasio, da se boji da ne ode u karikaturu. Znam da nosim izražajnost. On je želio naći tu sredinu i našao ju je. Ako se samo na sekundu približio meni, onda je uspio', objašnjava nam Josipa, naglasivši da je Giulianova volja bila iznad svega.


'To je ogroman uspjeh. Znam da je to jako težak posao. Mislim da je Giuliano shvatio koliko je meni teško. Ali zaista sam izuzetno sretna i počašćena što se toliko trudio da uđe u lik i djelo, što je, ponavljam, jako teško', kaže Josipa koja priželjkuje više sličnih zabavnih emisija i više smijeha u želji da se, kako kaže, 'mozak raspusti' od informativnih emisija.

I sama se prisjetila davne 1992. godine kada je Davora Gopca nagovorila da se na njezinu koncertu za Karla Metikoša u ZKM-u preruši u nju i otpjeva 'Danas sam luda'. 'On je došao u mojoj haljini. Bilo je također riskantno i izazovno, ali to su ti atraktivni i zabavni trenuci', ispričala nam je karizmatična diva koja već iduće srijede, 10. prosinca, priprema 'Koncert za Karla' na kojem će, tradicionalno, biti neponovljivo.