AMBICIOZNA LJEPOTICA

Misica Lana Obad želi biti nova Jadranka Kosor

27.07.2010 u 12:18

Bionic
Reading

Lana Obad, naša predstavnica na ovogodišnjem izboru Miss Universe, ovih se dana intenzivno priprema za svjetski izbor u Las Vegasu, no svijet ljepote ne zanima je previše jer želi biti premijerka

Las Vegas je domaćin svjetskog izbora za Miss Universe 2010. koji će se održati 23. kolovoza, a naša predstavnica, 21-godišnja Lana Obad, polako već pakira kofere jer već ove subote kreće na put preko Bare. Intenzivne pripreme koje Lana strpljivo provodi već mjesecima polako ulaze u završnu fazu.

'Svaki dan vježbam dva puta dnevno, vježbam hodanje i poziranje, učim se sama šminkati, obnavljam znanje engleskog, gledam stare izbore, a nekad znam zaspati ponavljajući odgovore na neka od pitanja koja sam čula gledajući stare snimke', rekla je za Večernji list studentica ekonomije koja se ne odvaja od svoje krune i rado bi je zadržala u trajnom vlasništvu.

'Volim je gledati i nositi, ali da bi zauvijek postala moja, moram ući u top pet na svjetskom izboru, a konkurencija je jaka', kaže Lana, no kako je upornost glavna osobina njezina horoskopskog znaka Bika, nada se da će uspjeti u svom naumu.

Od modnih pista Lanu ipak više privlače političke vode i mašta o tome da naslijedi Jadranku Kosor na mjestu premijerke. 'Bila bih premijerka jer me privlači činjenica da žena ima moć u svojim rukama i da vuče sve konce', kaže Lana koja osim haljina i kupaćih kostima u Vegas nosi i četiri kilograma bombona Helf za svoje suparnice.