FASHION GURU

Mirta Šurjak pripijenom dolčevitom naglasila svoje bujno poprsje, dok lude čizme, nažalost, nisu došle do izražaja

  • 13.12.2019 u 13:45

  • Bionic
    Reading

    Na otvaranju nove splitske pivnice pojavila se i voditeljica Mirta Šurjak te je uskom odjećom naglasila svoje raskošne obline. Stajling je podigla ludim čizmama, no ostale su u sjeni izvrsnog motora

    Prvi mikrofon Splita i najvjernija obožavateljica splitskog nogometnog kluba Mirta Šurjak ne propušta društvena zbivanja u svom gradu. Tako je na otvaranje kafića došla, kako drugačije - nego utegnuta.

    Pripijena dolčevita naglašavala je njezino inače bujno poprsje uz nezaobilazne tajice koje su, siguran sam, njezin omiljeni odjevni komad.

    Da bi digla cijelu tu pomalo jednoličnu kombinaciju, obula je lude čizme do iznad koljena - ajmo reći da su stvarno digle cijeli stajling jer su sa zanimljivim detaljima, ali nažalost, na ovom izvrsnom motoru nisu baš došle do izražaja.

    Zato se remen istaknuo, no uopće ne paše uz ove čizme i mislim da je ovdje samo zbog loga. Ali njezin osmijeh i pupasti obrazi odaju da se Mirta sasvim dobro zabavlja.

    Mirta Šurjak Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric / CROPIX

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.