JAKO ŽENSTVENO

Mirna Maras i Martina Podgorski u jesenskoj modnoj šetnji

17.11.2014 u 19:19

Bionic
Reading

Modni brend Arileo, koji godinama oduševljava svojim klasičnim i promišljenim dizajnom, za kolekciju prikazanu na ovosezonskom Schwarzkopf Cro A Porteru uskoro će predstaviti i modnu kampanju, a poznata TV lica Mirna Maras i Martina Podgorski odjenule su 'must have' modne kombinacije i u jesenskoj šetnji pokazale kako Arileova modna priča ispunjava očekivanja svake suvremene žene u potrazi za savršenim jesenskim 'lookom'

Kao i uvijek, kaputi i kombinezoni su imperativ modnog studija Arileo te se svake sezone reinterpretiraju s modernim detaljima poput kopči ili dugmadi. Kombinezon kao kraljica njihovog dizajna i ove sezone nosi lice ženstvenosti kojem je udahnuta nova nota elegancije s naglašenim predimenzioniranim ovratnikom.

Koloristički, Arileo i dalje štuje prave zemljane tonove, a boja vina savršeno se upotpunjuje u njihovu ovojesensku viziju.

Mirna i Martina, kao velike ljubiteljice rada studija Arileo, čije kreacije rado nose ne samo u svakodnevnim, već i u šetnjama na crvenom tepihu, ispričale su nam pravu jesensku modnu rapsodiju.