BLIZANCI?

Mirna Maras i Mario Valentić čekaju bebu

28.11.2008 u 15:30

Bionic
Reading

Mediji su otkrili da zvjezdani par Maras-Valentić očekuje prinovu u obitelji

Kako otkriva tjednik Story, za dobro raspoloženje Marija Valentića nisu zaslužni napredak na plesnom podiju i visoke ocjene stručnog žirija u 'Plesu sa zvjezdama', showa u kojem je sa svojom partnericom Anom Herceg  jedan od ovogodišnjih favorita.

Razlog odličnom raspoloženju je to što je Mario nedavno saznao da je njegova supruga Mirna Maras trudna i da će njihova obitelj uskoro brojiti tri člana, umjesto dva.

Radosnu vijest par je podijelio samo s najbližim prijateljima, obitelji i kolegama. 'Ne bih to komentirala. Mario i ja se nalazimo u najsretnijem razdoblju, a razlog vam neću odati', izjavila je Mirna predstavnicima medija.

A kako je lijepa 29-godišnja voditeljica Nove TV, koja je trudna tek nekoliko mjeseci, izjavila u jednom intervjuu, postoji mogućnost da na svijet dođu blizanci. 'S obzirom na genetiku, mogla bih roditi i blizance. To bi bilo prekrasno', rekla je Mirna, a kako se čini, ni Mario ne bi imao ništa protiv.

'Volio bih da nam se to s blizancima i ostvari, no ne bih imao protiv da imamo i troje djece', rekao je Mario u intervjuu uoči Božića prošle godine, ni ne shvaćajući koliko će mu se brzo ispuniti želja.