AUSTRALSKA MODNA DOGAĐANJA

Mirandu Kerr na reviji čuvala majka

04.08.2009 u 10:16

Bionic
Reading

Stotine zaljubljenika u modu i modnih dizajnera, koji su se okupili na modnoj reviji David Jones u Sydneyju, uprlo je oči u zanosni supermodel Mirandu Kerr koja je nosila najnovije kreacije. Miranda je doputovala iz New Yorka, a na reviji joj se pridružila majka, koja živi u Sidneyu

Supermodel Miranda Kerr blistala je u Hordern Paviljonu na tematskoj modnoj reviji robne kuće David Jones, inspiriranoj Australijom.

Miranda je na reviju doletjela iz New Yorka na poziv organizatora, David Jones Grupe, kao 'australski model s magičnim osmijehom'. Mladu manekenku na reviju je došla podržati i majka, s kojom se Miranda zadovoljno fotografirala za medije. Njezin slavni dečko, glumac Orlando Bloom, ovoga je puta nije dopratio. Na šuškanja o tome da planiraju vjenčanje, Miranda je novinarima izjavila da su vrlo, vrlo sretni, ali da njihova svadbena zvona još neće zvoniti.

Miranda Kerr na pisti se pojavila šest puta, među ostalim i u kreacijama modnih kuća Willow, Lisa Ho i Thurley te je robna kuća dobila doista vrhunsku promociju.

Glasnogovornica David Jones Grupe Colette Garnsey odbacila je nagađanja da se višednevna modna događanja, foto snimanja i revije za katalog koji će se tiskati na 52 stranice, rade u Australiji zbog financijske krize.

'Svake godine snimamo negdje drugdje, a ove godine smatrali smo da je sasvim svježa ideja kampanju vratiti u Australiju', rekla je Garnsey. Prošle godine David Jones Grupa događanja je upriličila u Veneciji.