PARTI UOČI NY TJEDNA MODE

Miranda Kerr spojila glamur i rock

10.09.2009 u 08:39

Bionic
Reading

Miranda Kerr je na coctail partyju posvećenom dizajneru Krisu Van Asscheu u New Yorku pokazala zašto je jedan od najbolje plaćenih modela na svijetu: pojavila se u zavodljivoj ružičastoj haljini bez ramena, na koju je nosila crnu kožnu jaknu te sa stilom oživjela lude osamdesete

Australska ljepotica Miranda Kerr, poznata i kao djevojka jednog od najpoželjnijih glumaca današnjice Orlanda Blooma, zna kako privući pozornost. Pripijena ružičasta haljina s naborima, koja otkriva vrat i dekolte, cipele otvorenih prstiju u boji kože te kosa samo naoko nemarno omotana na zatiljku, magično su privlačili poglede na njujorškom coctail partyju Krisa Van Asschea, koji su priredili GQ & Dior Homme u The Cooper Square Hotelu.

Miranda je deveti na svijetu najbolje plaćeni model, a lani je zaradila tri milijuna dolara. U Velikoj Jabuci Miranda će se zadržati neko vrijeme, jer je čeka puno posla kao jednu od zvijezda njujorškog Tjedna mode koji započinje u četvrtak.

Ona će, naime, nositi kreacije brojnih dizajnera koji će se predstaviti na jednom od najjačih svjetskih modnih događanja.