I U ČETRDESETOJ

Mila Elegović: Pohlepna sam i zavidna

23.06.2010 u 14:14

Bionic
Reading

Mila Elegović proslavila je četrdeseti rođendan, a još uvijek nije u braku te nije rodila. U razgovoru za Story izjavila je da je to ponekad zamara te je priznala da je ponekad pohlepna, zavidna i ljubomorna

'Ljubomorna sam, pohlepna i zavidna, nesigurna kao i drugi, ali isto tako sam i velikodušna, darežljiva, poštena i dostojanstvena', priča glumica koja je inkognito otputovala u Beč gdje se provela odlično, a kaže da se unatoč navršenoj četrdesetoj osjeća bolje, no ikad jer je napokon uspjela dosegnuti unutarnju ravnotežu, da pomno osluš­kuje svoje tijelo i više se ne zamara time hoće li nakon propalog braka pronaći partnera.

'Emotivno sam mirna, ne osjećam se usamljeno samo zato što nemam partnera. Radim ono što volim i imam jako ispunjen život. Nije to adrenalinski eufori­čan život, ali i ne volim krajnosti', kaže Mila.

Njezin atraktivan izgled češće joj je donio loše nego dobro.

'Često mi je to što sam dobrog i upadljivog izgleda donijelo više štete nego koristi. Ne baš uvijek, ali se događalo. Ako ste iole lijepi, ljudi misle da imate partnera, da vam se ne smije prići, da imate predrasude. Mislim da prosječne žene puno bolje prolaze jer sve što iskače u plus ili minus, plaća puno višu cijenu za to. Svjesna sam kako izgledam, prihvaćam to i zahvalna sam na tom daru. Ali i taj dar ima svoju cijenu', ističe glumica koja je tri godine bila u braku s fotografom Cobrom Balićem i još uvijek vjeruje u brak, ali i majčinstvo.

'Žao mi je što nisam majka. Iako je i to relativno. Možda se to još ostvari, a možda i ne. Vidjet ću kako će moj život teći dalje... Ima trenutaka kada mi jako nedostaje što nemam djecu, ali isto tako ima trenutaka kad sam sretna što sam slobodna', zaključila je Mila.