NOVA SEZONA

Miffy te čeka u kazalištu Trešnja

25.09.2012 u 08:05

Bionic
Reading

U kazalištu Trešnja započela je nova sezona predstava, a sve klince i klinceze dočekuje vesela zečica Miffy

Predstava 'Miffy' doslovce je uglazbljena slikovnica, zbog čega najmlađi jako dobro reagiraju i vole je pogledati i po nekoliko puta. Mala zečica Miffy doživljava brojne pustolovine sa svojom obitelji i prijateljima - ona pjeva, pleše i poziva publiku na dobru zabavu i učenje. Predstava traje 60 minuta i prilagođena je djeci od tri godine

Miffy s prijateljicom Ninom

Kazališna predstava o zečici Miffy svojom jednostavnom pričom o ljubavi, obitelji i prijateljstvu uči najmanje o velikim ljudskim vrijednostima tih odnosa, uči ih toleranciji i razumijevanju. Upravo tu priču imate prilike pogledati u formi mjuzikla koji će oduševiti najmlađe, jer muzičke predstave djecu potiču na aktivniji odnos prema scenskom djelu, zabavljajući ih, uz njihovo sudjelovanje, pjesmom i plesom.

Tportal.hr i Dječje kazalište Trešnja za vas su pripremili po dvije ulaznice za predstavu 'Miffy' u subotu, 29. rujna u 17 sati te u nedjelju, 30. rujna u 11 i 17 sati, a sve što trebate je brzo i točno odgovoriti na nagradno pitanje.

Ulaznice možete rezervirati na broj telefona 01/3638 556 i podići ih najkasnije do sat vremena prije početka ili u radno vrijeme blagajne.

Dvije ulaznice za predstavu 29. rujna u 17 sati osvojila je Dorothea Chylak

Dvije ulaznice za predstavu 30. rujna u 11 sati osvojio je Hrvoje Voda

Dvije ulaznice za predstavu 30. rujna u 17 sati osvojila je Romana Mandić Hrup