SVE JE ODUŠEVILA

Michelle Pfeiffer pokazala kako izgleda bez šminke u šestom desetljeću života

29.11.2019 u 10:28

Bionic
Reading

Nakon što je početkom godine sve iznenadila pridruživši se Instagram zajednici u šestom desetljeću života, holivudska glumica Michelle Pfeiffer svojih milijun fanova na najpopularnijoj društvenoj mreži na svijetu redovito počasti zanimljivim fotografijama

Poput mnogobrojnih kolegica i slavna Michelle Pfeiffer sa fanovima je odlučila podijeliti fotografiju svog ogoljenog lica bez trunke šminke.

'Uzbuđena što ću ugledati svoju obitelj na Dan zahvalnosti, no nedostajat će mi moja ekipa iz Montreala', napisala je Michelle referirajući se na ekipu nadolazeće drame 'French Exit' u kojoj utjelovljuje lik pripadnice visokog njujorškog društva s Manhattana koja se odlučuje umiroviti preseljenjem u Pariz.

Zahvaljujući fotografiji na kojoj ponosno pozira bez trunke šminke, Michelle Pfeiffer ostvarila je više od 120 tisuća lajkova, a brojni obožavatelji svojim komentarima dali su joj do znanja kako im se njezin prirodan izgled itekako sviđa.

Godine 2016., zvijezda filma 'Lice s ožiljkom' za svoj mladenački izgled okrivila je veganski režim prehrane.

'Veganskom prehranom izbjegavate puno toksina koji bi vašu kožu i tijelo mogli postarati. Stvarno sam primijetila razliku na svojoj koži nedugo nakon prelaska na potpuno veganski režim prehrane', izjavila je svojedobno Michelle.

  • +8
Michelle Pfeiffer Izvor: EPA / Autor: CLAUDIO ONORATI