BARACK SAM NA ROĐENDAN

Michelle Obama za ljetovanje rezervirala 30 soba

29.07.2010 u 18:13

Bionic
Reading

Michelle Obama, supruga američkog predsjednika, odlučila se počastiti četverodnevnim odmorom u Španjolskoj na koji odlazi idući tjedan u društvu mlađe kćeri Sashe (9) i dugogodišnjih obiteljskih prijatelja. Za to vrijeme američki predsjednik Barack Obama će ostati u Bijeloj kući zbog obaveza

Michelle Obama se s kćeri i prijateljima odlučila uputiti u Španjolsku Marabellu. Za sebe i kćer te obiteljske prijatelje rezervirala je čak 30 soba u luksuznom hotelu Villa

Padierna.

Hotel koji je Michelle izabrala je jedan u najekskluzivnijih i najskupljih hotela u Španjolskoj. Osim što ima vlastito golf igralište, cijene se kreću i do nekoliko tisuća eura za noćenje.

Vlasnik hotela je izjavio da Michelle, osim što je rezervirala 30 soba, nije imala nikakvih drugih posebnih zahtjeva te da će hotel za vrijeme njezinog posjeta raditi kao i inače.

Kako će Michelle u Španjolskoj boraviti u vrijeme suprugovog rođendana, a starija kći Malia se nalazi u ljetnom kampu, on će 4. kolovoza svoj 49. rođendan proslaviti sam.

Iako je Michelle Obama naglasila da na putovanje ide kako bi se odmorila, ipak će odvojiti vremena i za političke posjete. Tako će posjetiti i španjolsku kraljevsku obitelj.