SVE ZADIVILA

Michelle Obama u izdanju kakvo još nismo vidjeli

09.05.2017 u 18:09

Bionic
Reading

Bivša prva dama SAD-a oduševila je ponovno svojim istančanim modnim ukusom na dodjeli nagrade 'Profile in Courage' Zaklade knjižnice John F. Kennedy u nedjelju navečer

Životni stil Michelle Obama uvelike se promijenio s napuštanjem Bijele kuće, ali ono što se ne mijenja je njezin istančan ukus u odijevanju.

Barack Obama nagrađen je za 'trajnu predanost demokratskim idealima i podizanju standarda političke hrabrosti u novom stoljeću', s posebnim naglaskom na njegovu ekspanziju mogućnosti zdravstvene skrbi, njegovo vodstvo u suočavanju s klimatskim promjenama i njegovo obnavljanje diplomatskih odnosa s Kubom.

Michelle se suprugu Baracku Obami pridružila na pozornici kako bi bivši predsjednik SAD-a primio nagradu 'Profile in Courage' i privukla pažnju svih prisutnih svojom asimetričnom haljinom kraljevski plave boje.

Haljina kojom je sve zapanjila pratila je linije Michellina tijela, ostavivši njezino lijevo rame golim.

Stil je to koji joj je očito drag još od prvog pojavljivanja u haljini s jednim ramenom Jasona Wooa na inauguracijskom balu 2009. godine i kojemu je ostala vjerna sve vrijeme boravka u Bijeloj kući. Vjerna mu je i nakon izlaska, uz jednu malu promjenu. Ovoga puta niz Michellino desno rame spustio se dugačak lepršavi rukav.