opuštenije izdanje

Michelle Obama modni hit isfurala bolje od trendseterica

15.05.2017 u 13:21

Bionic
Reading

Bivša prva dama Michelle Obama nakon što je napustila Bijelu kuću pokazala se u novom svjetlu, barem kada je u pitanju stil odijevanja. Sada kada više nije pod povećalom javnosti Obama radije nosi opuštenije modne kombinacije te si može priuštiti poigravanje s modnim trendovima. Na konferenciji o zdravlju bivša prva dama progovorila je o svojim trenutnim životnim prioritetima, no oči javnosti bile su uprte u njezin outfit kojim je uspješno spojila čak dva aktualna trenda

Stajlinzi Michelle Obame, nakon što je sišla s američkog trona i predala svoje mjesto prve dame Melaniji Trump, sve su bolji i bolji. Bivša prva dama opustila se po pitanju svakodnevnog stila odijevanja koji ranije nismo baš imali priliku viđati te slobodno možemo reći kako nam se itekako sviđa njezino modno poigravanje.

Na nedavnoj konferenciji o zdravlju na kojem je gostovala Michelle je na pozornicu kročila odjevena u dugačku asimetričnu košulju na pruge i crne hlače, a kako bi što bolje naglasila struk, poigrala se posljednjim trendom koji je preplavio trgovine – korzetnim remenom.

Not the best picture but what a great top! #MichelleObama baddest #flotus ever liveth #PalmerHarding

Objavu dijeli Olivia's Trunk (@oliviastrunk)

53-godišnja Michelle, koja se posljednjih osam godina mandata držala strogog protokola kada je u pitanju odijevanje tijekom javnih pojavljivanja, napokon se oslobodila strogih formi haljina i uskočila u nešto opuštenije varijante. Iako je i ovoga puta zadržala formu omiljenog joj 'A' kroja, umjesto haljinom inspiriranoj 50-ima, isto je učinila košuljom.

Asimetrične dekonstruirane košulje ove su sezone vrlo aktualne, pogotovo u kombinaciji s debelim remenima i korzetima, što vrlo dobro zna i Michelle Obama. Dugačka košulja koju je odabrala vrlo dobro pristaje njezinoj visokoj figuri, a crni korzetni remen vrlo odmjereno ističe njezine obline.

  • +3
Michelle Obama uspješno spojila dva trendi komada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Crni remen i hlače uskladila je s crnim salonkama s visokom potpeticom koje su dodatno naglasile njezinu damsku eleganciju po kojoj je bivša prva dama poznata od prvog dana na političkoj sceni, a nerijetko je njezin modni ukus parirao i ikoni stila Jackie O. Kennedy koja se smatra najbolje odjevenom prvom damom u povijesti.

Obama je na konferenciji progovorila o svojoj rutini nakon izlaska iz Bijele kuće te je s javnošću podijelila kako se u potpunosti posvetila životnim stvarima koje su joj najvrednije u životu – svojoj djeci.