NOVI TREND oduševljava

Ove su košulje toliko lijepe da im nećete moći odoljeti

05.04.2017 u 06:38

Bionic
Reading

U moru košulja koje su ove sezone najinspirativniji odjevni komad u trgovinama, pronašli smo nekoliko nesvakidašnjih i još primamljivijih dekonstruiranih košulja kakve niste ni sanjali da postoje. Trend drugačijih, originalnih košulja otišao je toliko daleko da su svjetski dizajneri osmislili još inspirativnije modele koje ove sezone morate imati u svom ormaru

Već svi kao pjesmicu znamo koliko su popularne košulje i bluze spuštenih rukava ili one na jedno rame koje se ove sezone sramežljivo vraćaju u modu, no definitivno najuzbudljiviji trend kada je riječ o košuljama su dekonstruirani modeli košulja. Izrezani, asimetrični, trodimenzionalni, kombinacija različitih uzoraka i materijala, dekonstruirane košulje mogu se pronaći u svakakvim oblicima i dizajnima.

Moda je slobodnija nego ikada, što nam omogućava da miješamo nezamislivo. Sjetite se kako vam ranije ne bi ni palo na pamet kombinirati crvenu i ružičastu ili narančastu i ljubičastu, a ove je sezone upravo ta kombinacija boja apsolutni hit.

Predimenzionirana košulja koja neuredno viri iz hlača ili pak krivo zakopčana košulja, što je nekada bilo nezamislivo vidjeti na jednoj ženi koja drži do stila, danas je, dapače, ono što vas može razlikovati od drugih te vas odrediti kao ženu inspirativnog stila, a ne tek neurednu ljenjivicu razdrljene košulje.

S ciljem da pomaknu granice ukorijenjenog, dosadnog i već viđenog, svjetski dizajneri otišli su korak dalje, osmislivši zanimljive i upadljive modele košulja koji su sve samo ne klasični.

Koliko nesvakidašnje i pomaknuto može biti elegantno i sa stilom, saznat ćete ako zavirite u našu galeriju gdje ćete pronaći neke od najljepših dekonstruiranih košulja koje vas ove sezone očekuju u trgovinama.

 

  • +12
Dekonstruirane košulje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije/Net-A-Porter