IZBORNA NOĆ

Sve je oduševila ovim potezom: Stajling potencijalne prve dame Jill Biden imao je skrivenu poruku

05.11.2020 u 10:56

Bionic
Reading

U prvom, motivirajućem, ali prilično suzdržanom obraćanju, demokratski kandidat Joe Biden poručio je svojim biračima kako ništa nije gotovo dok se ne izbroje svi glasovi, dok je njegova supruga Jill Biden američkim građanima poslala nadu u bolje sutra suptilnom porukom otisnutom na zaštitnoj maski za lice

Dok Amerikanci zbrajaju glasove s predsjedničkih izbora, svi bruje o stajlingu potencijalne prve dame Jill Biden koja je u izbornoj noći građanima poslala znakovitu poruku svojim stajlingom. Devet godina mlađa supruga demokratskog kandidata Joea Bidena za izbornu noć je odabrala vrlo nježan i nenametljiv outfit.

Za razliku od aktualne prve dame Melanije Trumpl koja se odlučila za vrlo strogo i moćno crno odijelo s potpisom modne kuće Dolce & Gabbana, Biden je odabrala nježnoružičasti kaput vrlo jednostavnog kroja i bez vidljivih gumbi, koji je mnoge asocirao na profinjene modne odabire dama s kraljevskih dvora.

Joe i Jill Biden Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

No jedan je detalj posebno upadao u oči. 69-godišnja Jill je tijekom obraćanja svoga supruga, s kojim je u braku duge 43 godine, stajala tik uz njega kako bi svijetu pokazala ono što je demokratski kandidat u nekoliko navrata naglasio - kako mu je najveća podrška u svemu što radi.

Jill je sve vrijeme nosila crnu zaštitnu masku na kojoj su otisnute znakovite riječi koje u ovo vrijeme pandemije, rasne diskriminacije i nemira u Sjedinjenim Državama ulijevaju nadu u bolje sutra. 'Udahnite pozitivnost' - pisalo je kratko i jasno na maski šarenim slovima, a njena je poruka ubrzo obišla svijet.

Ovo nije prvi put da Biden svojom odjećom šalje poruke. U rujnu je potencijalna prva dama nosila čizme s potpisom Stuarta Weitzmana na kojima je pisalo 'vote' (glasaj), kojima je pozvala građane da daju svoj glas na izborima.