BEZ GREŠKE

Melania Trump pokazala dva besprijekorna stajlinga u istom danu

19.04.2018 u 11:54

Bionic
Reading

Lijepa prva dama Melania Trump nastavlja svoj pobjednički modni niz, a nakon prekrasne haljine s prugama dizajnerice venecuelanskih korijena Caroline Herrere, oduševila je pojavivši se u dva savršena stajlinga

Japanski premijer Shinzo Abe i njegova supruga Akie nalaze se u dvodnevnom službenom posjetu SAD-u, gdje se na Floridi susreo s Donaldom Trumpom.

  • +8
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Vitka i visoka Melania itekako dobro zna kakvi joj krojevi pristaju, pa odlično bira outfite u kojima do izražaja dolazi njezina besprijekorna figura.

Zgodna Slovenka ponovno je modno briljirala potpuno zasjenivši suprugu japanskog premijera koja se pojavila u neupadljivoj crnoj haljini cvjetnog uzorka.

Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bivša manekenka odlučila se prekrasnu smaragdnozelenu haljinu košulju military stila (Dereka Lam) za koju treba izdvojiti 1100 dolara, a uparila ju je s moćnim štiklama zmijskog uzorka. Melanijin omiljeni detalj, remen, dodatno je naglasio vitki struk atraktivne prve dame.

Kao i obično, Melania se držala svojeg prepoznatljivog stila šminkanja: smokey eyes i neutralni ruž na usnama.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Ništa manje uspješna nije bila ni druga kreacija pa je američka prva dama ostavila bez daha u uskoj bijeloj haljini retro kroja koja prati liniju. Kreacija bez rukava sa zgodnim detaljima u obliku sitnih našivenih cvjetova, Melaniji je stajala kao salivena, a vrtoglave stilettice upotpunile su ovaj efektni stajling.

Inače, radi se o šestom službenom susretu američkog predsjednika i japanskog premijera: ovaj put riječ je o dvodnevnom sastanku u ljetnoj rezidenciji američkog predsjednika Mar-a-Lago na Floridi, a Sjeverna Koreja bila je jedna od glavnih tema ovog posjeta.