VELIK ZAOKRET

Melania Trump odlučila prekinuti novogodišnju modnu tradiciju

03.01.2019 u 11:23

Bionic
Reading

Nakon što je odlučila otkazati planirani božićni izlet kako bi sa suprugom ostala u Bijeloj kući i otišla u neočekivani posjet američkim vojnicima u Iraku, Melania Trump uoči proslave Nove godine odlučila je napustiti Washington kako bi s obitelji i bliskim prijateljima proslavila ulazak u 2019. godinu u Trumpovoj floridskoj rezidenciji Mar-a-Lago

Posljednjih godina prva dama Amerike Melania Trump na novogodišnjim dočecima redovito se mogla vidjeti u ružičastim kreacijama, no ulaskom u 2019. godinu navedenu tradiciju odlučila je prekinuti.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

New Year 2019! MIA

Objavu dijeli Amanda Ungaro (@amandazungaro)

Sudeći prema mnoštvu fotografija objavljenih na društvenim mrežama, Melania Trump na dočeku Nove godine u Trumpovoj floridskoj rezidenciji Mar-a-Lago odlučila je zablistati u crnom od glave do pete, pritom spremno pozirajući uz uzvanike, poput australskog milijardera Anthonyja Pratta i Paola Zampollija, veleposlanika u Ujedinjenim narodima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

the very warm Melania Trump

Objavu dijeli Anthony Pratt (@anthonypratt1)

Prema riječima CNN-ove novinarke Kate Bennet, u novogodišnjoj noći Melania nije samo prekinula tradiciju nošenja ružičastih kreacija, već je na društvenim mrežama objavila i svoj prvi selfie nakon 2017. godine, kada je Michelle Obamu zamijenila na funkciji prve dame SAD-a.

Fotografije objavljene na Instagramu i Twitteru prikazuju Melaniju u novogodišnjoj noći u blještavoj crnoj haljini s dugim rukavima i V-izrezom dekoltea. Smokey eye make up, koji je postao njezin zaštitni znak, i ovaj put nije nedostajao, a kako priliči proslavi Nove godine, Melania je svoj izgled naglasila odvažnim crvenim ružem.

Osim što je ovoga puta izbjegla nositi haljinu ružičaste nijanse u novogodišnjoj noći, kako je primijetila CNN-ova novinarka Kate Bennett, Melania je ulazak u novu godinu označila objavom prvog selfieja nakon 2017. godine na Instagramu, uz prigodan filtar.

Kako je javnosti otkrila glasnogovornica Trumpovih, Melania je novogodišnju noć provela u krugu prijatelja i obitelji bez supruga, američkog predsjednika Donalda Trumpa koji je krajem prosinca zaprijetio da će blokirati saveznu vladu ako Kongres ne usvoji zakon koji predviđa novac za izgradnju zida na granici s Meksikom.

SVI NJEZINI STAJLINZI

Ovo je dokaz da se Melaniji Trump ne može naći zamjerka kad je odjeća u pitanju

Pogledaj galeriju

Prema navodima američkih medija, ako ste Novu godinu poželjeli proslaviti u klubu Mar-a-Lago u društvu prve dame Amerike, za navedeno ste trebali izdvojiti tisuću dolara, odnosno nešto više od šest tisuća kuna. Cijenu ulaznica za novogodišnju proslavu u Trumpovoj rezidenciji kritičari njegove vlasti komentirali su kao beskrupulozno korištenje političkog utjecaja za osobnu dobit.