'MANJE JE VIŠE'

Meghan Markle stigla u Njemačku i sve očarala elegantnim stajlingom

06.09.2022 u 16:56

Bionic
Reading

Nakon Manchestera, Meghan Markle i princ Harry stigli su u Njemačku u povodu novog izdanja igara Invictus koje se 2023. trebaju održati u Duesseldorfu, kao i događaja u sklopu natjecanja pod nazivom One Year to Go

Iako svojim domom već neko vrijeme nazivaju SAD, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ovih dana borave u Europi s ciljem sudjelovanja na brojnim događanjima humanitarnog karaktera.

Par je ovog utorka svečano dočekan u njemačkom gradu Duesseldorfu, a u kojemu se iduće godine planira održati novo izdanje igara Invictus pod pokroviteljstvom princa Harryja.

  • +6
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Više stotina ljudi stajalo je iza metalnih ograde ispred ulaza u gradsku vijećnicu u Duesseldorfu kako bi vidjeli poznati par, a Meghan Markle tim je povodom osvanula u elegantnom izdanju u duhu modnog minimalizima.

Bivša američka glumica plijenila je pozornost u kombinaciji pletenog topa s halter ovratnikom i kremastih hlača visokog struka. Spomenuti top djelo je američke dizajnerice Anine Bing, dok kremaste hlače od mješavine vune stižu s potpisom dizajnera Brandona Maxwella.

Kreacije dizajnerice Anine iz Los Angelesa u protekloj godini pokazale su se omiljenim odabirom vojvotkinje, a komadima s potpisom Brandona Maxwella vjerna je od 2018. godine.  

Ovaj dizajner rodom iz Texasa proslavio se odijevajući bivšu američki prvu damu Michelle Obamu i pop zvijezdu Lady Gagu, a s fenomenalnim uspjehom u prodaji svojih kreacija mogao se pohvaliti nakon što je 2018. godine osvojio naklonost vojvotkinje od Sussexa