najvažniji dan

Troškovi su se udvostručili: Zbog iznosa vjenčanice Meghan Markle moglo bi vam se zavrtjeti u glavi

07.03.2018 u 12:49

Bionic
Reading

Ako ste mislili da je haljina Ralph and Russo od 477 tisuća kuna, u kojoj je Meghan Markle zablistala na zaručničkim fotografijama, skupa, ostat ćete zatečeni time koliki je budžet kraljevska obitelj izdvojila za beauty pripreme buduće mladenke i vjenčanicu u kojoj će se zakleti na vječnu ljubav princu Harryju

Troškovi svakog vjenčanja uvijek su viši od planiranih, a to najbolje znaju svi koji su prošli tu situaciju. No prema najnovijim informacijama stranih medija, troškovi kraljevskog vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle naglo su udvostručeni. To je samo još jedan od znakova kakav nas spektakl očekuje 19. svibnja u Londonu.

Glamura i elegancije neće nedostajati, a za to će se pobrinuti cijeli tim stručnjaka koji će voditi ovu ceremoniju. Ako je istina ono što se piše po britanskim medijima, onda je kraljevska obitelj zaista izdvojila nevjerojatnih tri milijuna i 340 tisuća kuna za beauty pripreme buduće mladenke.

Trošak bi dakle trebao pokriti šminku, frizuru, nakit, cipele, ali i ono najbitnije - vjenčanicu.

'Vjenčana haljina najveći je izdatak, zbog čega je cijeli budžet sada udvostručen od početnog planiranog iznosa', rekao je za Daily Mail izvor blizak kraljevskom paru te dodao: 'Meghan je poput svake druge mladenke i priprema se za svoj veliki dan.'

  • +16
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No da ne ispadne da baš sve troškove pokriva britanska kraljevska obitelj, isprsila se i američka glumica te potrošila preko 800 tisuća kuna za obiteljsku zabavu dan nakon vjenčanja. Osim toga, namjerava platiti bajkoviti medeni mjesec, za koji je izdvojila milijun kuna.

'Tu je naravno i medeni mjesec koji košta otprilike milijun kuna, no to je njezin poklon Harryju', otkriva nadalje isti izvor.

Iako se još ne zna kakvu će vjenčanicu nositi trenutno najpopularnija članica britanskog dvora, koja je posljednjih mjeseci osvojila titulu ikone stila, nagađa se da se radi o kreaciji kuće Alexander McQueen. Podsjetimo, ista dizajnerska kuća kreirala je vjenčanicu vojvotkinje Kate Middleton prije sedam godina.