uživancija na selu

Meghan Markle održala prvi dio djevojačke zabave i okupila bliske prijateljice

06.03.2018 u 14:06

Bionic
Reading

Buduća mladenka Meghan Markle u svom gustom rasporedu oko kraljevskih angažmana i planiranja vjenčanja s princem Harryjem ipak je pronašla malo vremena i za opuštanje. S najbližim prijateljicama uživala je u uvertiri svoje djevojačke zabave, dok se pravi tulum očekuje nekoliko tjedana prije samog vjenčanja 19. svibnja u dvorcu Windsor

Strani mediji donose kako je zaručnica princa Harryja, lijepa Amerikanka Meghan Markle organizirala prvi dio svoje djevojačke večeri i to dva mjeseca prije samog vjenčanja, kada će i službeno postati dio britanske kraljevske obitelji.

Žensko druženje održano je protekli vikend u okolici Londona i to u prestižnom spa centru Soho Farmhouse koji 36-godišnja glumica obožava i često odlazi tamo na relaksaciju.

  • +26
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Posjed Soho Farmhouse ima razne vanjske i unutarnje bazene, jacuzzije, saune, kabine za druženja, kino, tenisko igralište te prostorije za vrhunske masaže.

Šuška se kako je na veseloj zabavi bila i modna dizajnerica Misha Nonoo, koja je vrlo bliska s Meghan, a za nju se već duže vrijeme nagađa da je upravo ona upoznala buduće mladence. Bila je tu i Violet von Westenholtz, također dizajnerica, dok neki mediji navode da je na ovaj opuštajući vikend stigla i buduća šogorica, trudna vojvotkinja Kate Middleton.

  • +4
Soho Farmhouse Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Prema pisanju svjetskih tabloida, bila je ovo tek uvertira u pravu djevojačku zabavu, koju je Meghan zamislila u jednom londonskom restoranu, ali kao lijepo druženje, a ne razuzdani tulum do jutra. 

Ovaj mjesec Meghan čeka i crkvena ceremonija te će primiti sakrament krštenja i službeno postati dio Anglikanske crkve, službene kršćanske crkve koja je ustanovljena u Engleskoj, a čiji je poglavar upravo kraljica Elizabeta II.