STILSKE IGRE

Meghan Markle iznenadila ovim modnim detaljem: Skupocjenu haljinu začinila jeftinim naušnicama - od svega 42 kune

23.09.2019 u 12:06

Bionic
Reading

Meghan Markle, supruga princa Harryja dobro je poznata kao ljubiteljica skupe dizajnerske odjeće zbog čega je često na meti britanske javnosti

Princ Harry i Meghan Markle nazočili su ovoga vikenda vjenčanju američke modne dizajnerice Mishe Nonoo i njezina odabranika Mikeyja Hessa u Rimu, što je izazvalo veliko zanimanje svjetskih medija.

Na vjenčanju nije nedostajalo poznatih pa su tamo viđeni Katy Perry i Orlando Bloom, Ivanka Trump i njezin suprug Jared Kushner, Karlie Kloss i njezin suprug Joshua Kusner, no kao i obično vojvode od Sussexa koji su u svibnju prvi puta postali roditelji malenog Archieja, bili su u središtu medijske pozornosti.

ROMANTIKA U VJEČNOM GRADU

Vjenčanje o kojem svi govore: Slavni i bogati uzvanici iz svih krajeva svijeta sjatili se u Rim

Pogledaj galeriju

Bilo je to još jedno u nizu privatnih putovanja slavnog para na kojem su ponovno zaredali nekoliko greški koje bi im britanski građani mogli zamjeriti.

Kao da trošenje državnog novca na privatne letove nije bilo dovoljna greška, vojvode od Sussexa ponovno bi mogli navući bijes britanskih građana svojim luksuznim životnim stilom. Naime, tijekom svog boravka u Rimu kraljevski par je odsjeo u luksuznom hotelu u centru grada u kojem noćenje košta 10,000 kuna.

U RIMU

Poput dive iz zlatnog doba Hollywooda: Ivanku Trump usporedili s Grace Kelly

Pogledaj galeriju

Osim toga, Meghan Markle, koju je britanska javnost optužila da se razmeće državnim novcem, za vjenčanje je odabrala skupocjenu kreaciju s potpisom modne kuće Valentino, čija cijena iznosi vrtoglavih 80,000 kuna.

U pokušaju da umanji bijes britanske javnosti, Meghan se sudeći po svemu, neki način pokušala iskupiti jednim skromnijim modnim komadom: efektnim naušnicama od samo 5 funti (oko 42 kune)!

Radi se o zlatnim naušnicama u obliku zvjezdice koje su, kako je objavio Daily Mail, kupljene su prije četiri godine na londonskom Portrobellu, a Meghan ih je posudila od prijateljice.

'Jako su joj svidjele i željela ih je posuditi. A sad je našla savršenu haljinu uz koji ih može nositi', rekao je jedan izvor.

U RIMU

Poput dive iz zlatnog doba Hollywooda: Ivanku Trump usporedili s Grace Kelly

Pogledaj galeriju

Inače, vojvode od Sussexa upravo kreću na svoju turneju po Africi pa ne sumnjamo kako će Meghan ovaj devetodnevni put pretvoriti u pravu modnu reviju.