HVALJENA KOLEKCIJA

Dizajnerica Misha Nonoo otkrila zanimljive detalje o suradnji s Meghan Markle

15.09.2019 u 10:31

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Sussexa prije nekoliko dana lansirala je svoju kolekciju u suradnji s dobrotvornom udrugom Smart Works koja pomaže ženama pri povratku na posao, a klasični komad koji je privukao pozornost mnogih bila bijela košulja poznate dizajnerice Mishe Monoo, inače bliske prijateljice Meghan Markle

Misha je ispričala kako je tekla suradnja s Meghan.

'Odmah me je zamolila da osmislim bijelu košulju, jer je to naš zaštitni znak. Rekla sam joj da sam presretna zbog toga. Meghan je bila doista nevjerojatna, savršena profesionalka koja mi je dala punu slobodu i odlične smjernice za koga je proizvod namijenjen te što mora taj komad ispuniti kad se radi o svakodnevnom životu klijentica', objasnila je Misha.

Nonoo kaže da je željela proizvesti nešto što je krojeno da prati liniju tijela ali da je ujedno i moderno bez dodatnih detalja kako bi moglo biti bezvremenski i za posao, ali i vikend.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Mega Agency / Profimedia / Autor: James Whatling

Dizajnerica je kazala i kako izazov bio napraviti model košulje koji će dobro izgledati u širokom rasponu veličina u skladu s principom inkluzivnosti u modi kako bi svatko pronašao svoju veličinu bez obzira na građu tijela.

Misha kaže kako je Meghan bila oduševljena konačnim rezultatom.

Dizajnerica iračko-engleskih korijena dala je punu podršku humanitarnom radu bivše američke glumice.

'Zbilja je sjajno kako vojvotkinja koristi svoj utjecaj kako bi svima pomogla. Iskreno, velika mi je čast biti dio ovog projekta', kazala je Nonoo.

Inače, Meghan Markle je prije nekoliko dana odradila u Londonu svoj prvi službeni angažman nakon rođenja sina Archieja prije četiri mjeseca. Vojvotkinja od Sussexa je tad predstavila kolekciju odjeće dobrotvorne udruge Smart Works koja pomaže ženama u povratku na posao, a za tu je prigodu odjenula modni klasik - bijelu košulju Mishe Nonoo.

  • +4
Modna kolekcija Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Ferrari/Marks & Spencer

Ovaj klasični komad nikad neće izaći iz mode pa ne čudi da ga osim Meghan, obožavaju i Melania Trump, Victoria Beckham, Jennifer Aniston, Brigitte Macron...

Na predstavljanju dobrotvorne kolekcije Meghan se pojavila u poslovnijem izdanju, a osim košulje iz dobrotvorne kolekcije je izabrala i tisuću kuna vrijedne hlače s potpisom Jigsaw.

  • +5
Meghan Markle Izvor: Backgrid USA/Profimedia / Autor: Backgrid

Osim Nonoo, na ovoj dobrotvornoj kolekciji radili su još Jigsaw i vodeći high street brendovi John Lewis te Marks and Spencer.

Zanimljivo je kako je spomenutu bijelu košulju Meghan nosila prije udaje za princa Harryja, u rujnu 2017. godine na The Invictus Games.

Bilo je to prvo službeno pojavljivanje zvijezde TV serije 'Suits' u društvu princa Harryja, samo dva mjeseca prije službenih zaruka, a tom je prigodom bijelu košulju sparila s izlizanim trapericama s cool poderotinom na koljenu.

Dakako, odjeća koju je osmislila nova modna ikona, polučila je ogroman uspjeh, pa je tako torba iz spomenute dobrotvorne kolekcije koju je vojvotkinja dizajnirala za brend John Lewis planula je brzinom svjetlosti!

Elegantna basic torba koja se prodavala po cijeni od 109 funti rasprodala se u svega nekoliko sati od puštanja u prodaju, a na eBayu se može pronaći po tri puta većoj cijeni.