RASKOŠNO IMANJE U MALIBUU

Meghan Markle i princ Harry dali su se u potragu za novim domom za svoju tročlanu obitelj, a ovo je kuća na koju su bacili oko

23.02.2020 u 13:40

Bionic
Reading

Meghan Markle i princ Harry, koji su nedavno objavili da se povlače iz kraljevske obitelji i odriču svih službenih dužnosti te su se s devetomjesečnim sinčićem Archiejem preselili u Kanadu, sada su u potrazi za domom broj dva, navodno kako bi bili što bliže Meghaninoj majci Doriji Ragland

Princ Harry i Meghan Markle uskoro bi mogli živjeti kalifornijski san. Vojvode od Sussexa dali su se u potragu za novim domom u Los Angelesu u kojem bi boravili kada ne bi bili u Kanadi, a američki mediji raspisali su se kako su oko bacili na luksuznu vilu u Malibuu u vrijednosti 137 milijuna kuna.

Riječ je o nekretnini zvijezde serije 'Baywatch', Davida Charveta, i njegove sad već bivše supruge Brooke Burke. Imanje o po imenu Petra Manor smješteno je u zatvorenom naselju namijenjenom imućnijoj populaciji te je strogo čuvano, što bi Meghan i princu Harryju osiguralo toliko željenu privatnost.

Meghan i Harry, koji su odnedavno razriješeni svih kraljevskih dužnosti s ciljem da započnu novi život daleko od kraljevske obitelji i očiju britanske javnosti, navodno razmatraju iznajmiti nekretninu u kojoj bi povremeno boravili sa svojim sinčićem Archiejem.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry razmatraju kupnju ove kuće u Los Angelesu Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Luksuzna vila ima osam spavaćih soba, šest kupaonica, plesni studio, vanjski bazen i teniski teren, a ukoliko će je htjeti iznajmiti morat će za nju mjesečno izdvajati 179 tisuća kuna.

Ukoliko se odluče za kupnju ili najam nekretnine, Meghan i Harry žvjet će u blizini Meghanine majke Dorije Ragland koja je udaljena samo 50 kilometara od imanja, u Windsor Hillsu.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Clint Brewer/Derek Shook/Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vlasnik agencije Stay Awhile Villas koja iznajmljuje vilu, Stuart Heller, rekao je kako je nekretnina dostupna isključivo za najam. Kuća se nalazi nedaleko domova brojnih holivudskih zvijezda, uključujući Roberta Downeyja Jr., Mel Gibsona, Dicka Van Dykea i Caitlyn Jenner koja je i otkrila kako kraljevski par razgledava neretnine u Malibuu.

'Čula sam da su u potrazu za kućom u Malibuu. Sigurno im nije bilo lako. Svatko zaslužuje biti sretan', rekla je Jenner tijekom gostovanja u emisiji 'Loose Women', dajući podršku Meghan u njezinoj odluci da ona i Harry napuste kraljevsku obitelj i okrenu novu životnu stranicu.