KRALJEVSKA TURNEJA U FIDŽIJU

Meghan Markle haljinom pokazala diplomatsko umijeće i naglasila sve veći trbuščić

23.10.2018 u 17:54

Bionic
Reading

U sklopu kraljevske turneje Meghan Markle i princ Harry stigli su u utorak do Fidžija, gdje je za svečani prijem i državničku večeru vojvotkinja od Sussexa odabrala haljinu kojom je pokazala diplomatske vještine i sve veći trbuščić

Prve večeri njihovog posjeta Fidžiju, kraljevskom je paru uoči državničke večere, u hotelu Grand Pacific gdje će odsjesti, upriličen svečani prijem s domaćim dostojanstvenicima.

Spuštajući se među diplomate, voditelje lokalnih tvrtki i kremu fidžijanskog društva, Megan i princ Harry praćeni su udarcima bubnjeva, a Meghan je tom prigodom pokazala kako polako ovladava vještinom diplomatskog odjevanja.

Vojvotkinja od Sussexa zablistala je u 9 tisuća kuna vrijednoj svjetloplavoj haljini njemačke dizajnerice Daniele Karmuts. No, sjedište njezinog brenda SAFiYAA je u Londonu, čime je Meghan napokon ukazala počast i modnoj industriji svoje nove domovine.

Naime, tijekom dosadašnje kraljevske turneje, Meghan je uglavnom birala odjeću dizajnera iz Kanade, Amerike i Australije.

  • +21
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odabirom duge plašt-haljine kratkih rukava, Meghan je odala počast i svojim domaćinima, jer njezina je svjetloplava boja prevladavajuća na zastavi Fidžija.

Tako je jednom haljinom vojvotkinja od Sussexa pokazala diplomatsko umijeće na barem dva fronta, jer u svjetlu odnosa u Europi izazvanih Brexitom, ne treba zaboraviti ni njemačko porijeklo dizajnerice Karmuts.

  • +7
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Njezinom je pripijenom haljinom Meghan naglasila i svoj sve veći trudnički trbuščić, a kako bi u potpunosti zablistala na svečanom prijemu i večeri, uz raspuštenu kosu bljeskali su se dijamanti s naušnica.

Za ovu prigodu posudili su joj ih u Kensingtonskoj palači, ali nije poznato jesu li naušnice dio zbirke nakita kraljevske obitelji.