IZNENAĐUJUĆI ODABIR

Ovim modnim potezom sve je osvojila: Meghan Markle isfurala tenisice za kojima su svi ludi

22.10.2018 u 14:43

Bionic
Reading

Meghan Markle i princ Harry nalaze se u Australiji na svojoj prvoj zajedničkoj međunarodnoj turneji otkako su okrunili svoju vezu brakom i postali vojvode od Sussexa, a u poprilično zgusnutom rasporedu par je uspio spojiti ugodno s korisnim, pa se nakon izvršavanja niza kraljevskih dužnosti uputio na jedrenje oko Sydneyja, od kud su uživali u praćenju finala jedrenja igara Invictus, a Meghanin ležerni stajling sve je oduševio

U sklopu svog 16-dnevnog posjeta Australiji Meghan Markle i princ Harry dan su proveli jedreći lukom Harbour u Sidneyju i pritom se odlično zabavili. Mali incident koji je izazvao jedan od obožavatelja vojvode od Sussexa su odlično prihvatili, a Meghan koja je nedavno potvrdila da nosi kraljevskog naslijednika očigledno odlično podnosi svoju prvu trudnoću.

Odlično raspoloženi, Meghan i Harry su kao i uvijek izazvali ogromnu pažnju, no što god radili, u prvom planu uvijek se nekako nađe Meghanin stajling. Modna ikona i nasljednica princeze Diane, kako joj mediji često tepaju, svakim svojim stajlingom uvijek iznova uspije oduševiti, pa ništa drugačije nije bilo ni ovog puta.

  • +6
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako se za potrebe jedrenja Meghan odlučila za nenametljivi sportski look, njezin izbora obuće izazvao je lavinu oduševljenih komentara. Šuškavu jaknu s natpisom igara Invictus Games, crnu dolčevitu i pripijene crne traperice vojvotkinja je upotpunila pomalo neočekivanim bijelim tenisicama, i to ne bilo kakvim tenisicama.

Riječ je o tenisicama naziva Esplar s potpisom francuskog brenda Veja izrađenima od veganske kože koje su u kratko vrijeme postigle ogroman uspjeh i postale predmet žudnje brojnih zaljubljenica u modu.

Francuski modni brend koji su pokrenuli Sébastien Kopp i François-Ghislain Morillion se od početka svog temelji na ekološkoj osviještenosti, a njihove popularne tenisice s prepoznatljivim V-logom izrađene su od recikliranih plastičnih boca i divlje gume, što se lijepoj humanitarki posebno svidjelo.

Najbolje od svega je to što se, za razliku od razvikanih dizajnerskih tenisica, ovaj trendi model prodaje po originalnoj cijeni od oko 735 kuna (99 eura), što je cijenom blisko popularnom Adidasovom modelu Stan Smith koji je nekoliko sezona zaredom bio jedan od najtraženijih modela tenisica.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Checked Suit 💚

Objavu dijeli All that she wants (@erealouro)

Vejin takozvani V-10 kožni model tenisica u poznatoj modnoj trgovini Net-a-Porter pojavio se početkom 2017. godine postavši drugi i treći najprodavaniji modni komad na globalnoj sceni pušući u leđa bijeloj majici s logom modne kuće Gucci koja je istog tjedna lansirana u prodaju, a osim brojnih slavnih fashionistica, koje su se njima pohvalile na društvenim mrežama, tenisicama francuskog brenda nije odoljela ni glumica Emma Watson.