KATARINA RADIVOJEVIĆ

Među Hrvatima i Srbima jako je malo pravih frajera

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Lijepa beogradska glumica Katarina Radivojević požalila se da joj muškarci u pravilu ne prilaze, a kada se to i dogodi, onda su ti uleti uglavnom bezobrazni

Govoreći o muškarcima u Hrvatskoj i Srbiji, Katarina Radivojević je u intervjuu za hrvatsko izdanje Playboya otkrila da među njima zapravo i nema nekih razlika. 'Pizde su pizde! I u Srbiji i u Hrvatskoj! A pravi frajeri su pravi frajeri. I tu i tamo! Samo što ovih potonjih u obje zemlje ima jako malo', zaključila je lijepa glumica. Katarina se požalila da joj muškarci u pravilu ne prilaze, a kada se to i dogodi, onda su ti uleti uglavnom bezobrazni, što joj se nimalo ne sviđa. Beogradska 31-godišnja glumica misli da džentlmena više nema puno, a oni koji su ostali, većinom su stariji muškarci.

Požalila se Katarina i na paparazze koji su je cijeloga ljeta pokušavali uhvatiti u toplesu. Nikada se nije slikala ili snimala gola, a jedine golišave snimke bile su u svrhu umjetnosti i uloga koje je glumila. 'Eksploatiraju ono što ja smatram svojim isključivo umjetničkim doprinosom nekom filmu ili projektu. Nikada se u životu nisam skinula gola za Playboy niti svoje sise stavila na pladanj novinskim fotografima. Sve moje fotografije na kojima sam gola su iz filma ili prave paparazzo fotografije', ističe Katarina dodajući joj nije lako nositi se s vlastitom seksualnošću.

Smatra da joj je teže nego glumicama u osamdesetima, poput Mire Furlan i Ene Begović, jer su one bile prvenstveno glumice, a bile su i seks simboli, ali zahvaljujući svojim ulogama. Danas su uloge i gluma sporedni, a seks simboli su starlete i polupjevačice koje ni sa čim drugim osim svojim fizičkim izgledom nisu zaslužile pažnju. Katarina je uvjerena da se danas seksepil jako jeftino prodaje i iskorištava. 'Moja seksualnost je moj drugi plan, moja dodatna kvaliteta, a ja sam prije svega glumica. Postala sam popularna zbog svojeg filma, a ne zbog svojeg tijela', zaključila je Katarina.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi