OSRAMOTILA SE KOD OPRAH

Mariah Carey zaboravila se strastveno ljubiti

19.09.2009 u 20:59

Bionic
Reading

Oprah je u show s Mariah Carey pozvala i supruga pjevačice Nicka Cannona te ga nagovorila da je poljubi, no sve je pošlo krivim putem. Kad ju je dragi nagnuo, Mariah je izgubila tlo pod nogama u štiklama i počela vikati: 'Drži me, padam!'

Oprah je imala najbolju namjeru kada je u svoj show u kojem je gostovala Mariah Carey pozvala supruga pjevačice, također pjevača Nicka Cannona, nagovorivši ga da je poljubi.

Canon je izašao na pozornicu i supruzi dao pusicu u lice. Oprah je na to skočila i rekla da je to napravio u stilu 'Već smo dugo u braku cmok' te mu zapovjedila da joj da pravi poljubac.

Tada je dragu zgrabio u poljubac, no kad ju je nagnuo, sva se zapetljala i počela se loviti za njega da ne padne. Na kraju ga je odgurnula od sebe.

Uslijedila je ipak romantična ispovijest para koji se nakon četiri godine veze lani i vjenčao. Nick je rekao da se u braku s Mariah svaki dan probudi kao najsretniji i najblagoslovljeniji čovjek na svijetu.

Na pitanje o razlici od 11 godina među njih dvoje, rekao je: 'Godine su samo brojke.'

Otkrio je i da ju je zaprosio tako što joj je prsten stavio u lizalicu boje lavande. Pitanje joj je postavio dok su gledali Empire State Building na krovu svog stana u New Yorku.

Mariah je također pokazala vjenčani prsten koji je dragi sam dizajnirao te je rekla da je vrlo ponosna na njega.