MRAČNI TRENUCI

Mariah Carey progovorila o osobnoj tragediji

29.10.2010 u 13:51

Bionic
Reading

Pjevačica i njezin suprug Nick Cannon dodatno su se povezali nakon iznenadnog prekida njezine trudnoće prije dvije godine

Trudna pjevačica Mariah Carey prvi put je otvoreno progovorila o boli zbog prekida trudnoće prije dvije godine. Stoga su ovaj put bili puno oprezniji s objavom da je zvijezda u drugom stanju, te je njezin suprug, pjevač Nick Cannon tek ovaj utorak stao na kraj višemjesečnim glasinama potvrdivši sretnu vijest. Trenutačno supružnici uživaju u iščekivanju prinove, a više se ne libe pričati o mračnim trenucima koje su proživljavali 2008.

40-godišnja Mariah i deset godina lađi Nick pripremali su se za zimovanje u Coloradu kad ih je liječnički nalaz ostavio skrhanima.
'Već smo spakirali prtljagu za Aspen kad nas je nazvao njezin liječnik i saopćio nam da je trudnoća prekinuta. Iako smo bili očajni, Mariah se tako hrabro držala i nije pokazivala koliko joj je teško, da sam je nakon tog nesretnog događaja još više cijenio. Bila je ljubazna sa svima, družila se s obitelji preko praznika, smješkala za kamere, a navečer bi zaspala plačući', otkrio je pjevač.

Glazbenica kaže da ih je bolno iskustvo dodatno povezalo, naučili su puno jedno o drugome i zajedno izašli iz krize:
'Dijete je najveći mogući dar. Već smo odabrali imena, prvi dan čim smo se upoznali i ostali smo vjerni tome.'