PRIJAVILI JE CENTRU

Mariah Carey pije alkohol i doji

29.05.2011 u 15:20

Bionic
Reading

Zbog anonimne telefonske prijave Centru za socijalnu skrb u L. A.-u, Mariah Carey i Nick Cannon bili su pod provjerom jer je pjevačica navodno dojila Moroccana i Monroea dok je ispijala tamno pivo

Zbog anonimne telefonske prijave Centru za socijalnu skrb u Los Angelesu, Mariah Carey i Nick Cannon bili su pod provjerom jer je 40-godišnja pjevačica navodno dojila jednomjesečne blizance Moroccana i Monroea dok je ispijala tamno pivo. Istraga je pokazala da su djeca u zdravom okruženju.

'Medicinska sestra rekla je Mariah da tamno pivo poboljšava kvalitetu majčina mlijeka i otud se rodila priča. Mi smo šokirani', kazao je Nick Cannon (30) za CNN. Socijalni radnici upozoreni su na korištenje droge i alkohola u bolnici, no budući da to nije dokazano, pjevačica može slobodno podizati svoju djecu. Do sljedeće prijave.

Podsjetimo, Mariah Carey u Los Angelesu je 30. travnja postala mama djevojčice i dječaka. Prvo je rodila djevojčicu tešku 2,3 kilograma i dugačku 45 centimetara, a zatim dječaka teškog 2,5 kg i dugačkog 48 cm.

Nakon rođenja blizanaca, presretni su roditelji slušali Mariahinu pjesmu 'We Belong Together'. 

We Belong Together