BEZVREMENSKI ODABIR

Margot Robbie očarala chic stajlingom na crvenom tepihu

14.06.2023 u 12:32

Bionic
Reading

Ljeto 2023. godine u znaku je australske glumačke zvijezde. Ovoga ljeta u kinima, Margot Robbie gledamo u dva hit filma, a uoči promo turneje filma ‘Barbie’, pridružila se glumačkoj ekipi ‘Asteroid Cityja’ na crvenom tepihu u New Yorku

U karijeri holivudske glumice, koja joj je donijela i nominaciju za Oscara, 32- godišnja Margot Robbie imala je priliku surađivati s jednim od najvećih redatelja današnjice, a impresivnom popisu sada je dodala i Wesa Andersona.

Poznata Australka jedna je od glavnih zvijezdi filma ‘Asteroid City’, na čijoj je svečanoj premijeri u New Yorku ukrala pozornost u maloj crnoj haljini s twistom.

Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Ovaj vječni modni klasik dobitan je odabir u svakoj prilici, a odabir australske zvijezde pao je na verziju s potpisom modne kuće Schiaparelli.

U odnosu na tipične modele malih crnih haljina bez naramenica, Schiaparellijev model izdvaja se detaljem plisirane bijele tkanine koja je, u kombinaciji s korzetnim dijelom pojačanim na bokovima, djelovala poput podstave balske haljine. 

I dok se holivudska stilistica, Kate Young, pobrinula za izdanje Scarlett Johansson te iste večeri, stilist Andrew Mukamal zaslužan je za besprijekoran look australske zvijezde.