MODNO RISKIRALA

Poput ronilačkog odijela: Jennifer Lopez ukrala pozornost u neobičnoj haljini

13.06.2023 u 09:43

Bionic
Reading

U Los Angelesu ovog je tjedna započela svjetska promo turneja filma ‘The Flash’ - novog hita iz radionice DC Universe

Problematični Ezra Miller posljednji je put uskočio u odijelo superjunaka Flasha, dok je ulogu Batmana u spomenutom filmu reprizirao Ben Affleck, baš kao i legendarni Michael Keaton.

Nakon pružanja podrške Benu na promo turneji filma ‘Air’, Jennifer Lopez isto je učinila sinoć, na crvenom tepihu u Los Angelesu.

Poznati supružnici na premijeri filma ‘The Flash’ plijenili su posebnu pozornost - kako javnim izmjenjivanjem nježnosti tako i modnom usklađenošću.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Michael Tran / AFP / Profimedia

Latino diva iznenadila je zanimljivim odabirom dvobojne haljine čiji je gornji dio od crnog neoprena, podebljan detaljem patentnog zatvarača, djelovao poput ronilačkog odijela.

Donji dio kreacije činila je lepršava tkanina bež boje u znaku dugog šlepa, a stiže s potpisom talijanske kuće Gucci, što je otkrio detalj logotipa istaknut na privjesku patentnog zatvarača.

Milijunima pratitelja na Instagramu latino diva je, kao i obično, otkrila tko je zaslužan za njezin novi besprijekoran look na crvenom tepihu.

Frizerski stilist Jesus Guerero za latino divu osmislio je frizuru u znaku uglađenog konjskog repa s razdjeljkom, a za cjelokupno izdanje i ovoga puta pobrinuo se poznati modni stilist iz Hollywooda, Rob Zangardi, u suradnji sa stilisticom Mariel Haenn.

Supruzi na crvenom tepihu, 50- godišnji Affleck parirao je u klasičnom crnom odijelu.