JESSICA CHASTAIN

Haljina koja to nije: Cvjetno izdanje slavne glumice nikoga ne ostavlja ravnodušnim

13.06.2023 u 10:56

Bionic
Reading

Uz slavne supružnike Jennifer Lopez i Bena Afflecka, na svjetskoj premijeri filma 'The Flash' u Los Angelesu posebnu pozornost osigurala je oskarom nagrađena Jessica Chastain

Nakon što je u raskošnoj haljini brojne podsjetila na princezu iz bajke ‘Ljepotica i zvijer’ na dodjeli nagrada Tony u New Yorku Jessica Chastain već je idućeg dana, na crvenom tepihu u Los Angelesu, servirala novo upečatljivo izdanje.

Već godinama kruže glasine da ova poznata oskarovka ima tajnu ulogu u filmu ‘The Flash’, dodatno ih pojačavši dolaskom na svečanu premijeru filma u Los Angelesu.

  • +4
Jessica Chastain Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Crvenim tepihom Jessica je prodefilirala u efektnom, crnom kombinezonu bez naramenica, sa iznimno širokim i dugim nogavicama stvarajući efekt raskošne haljine.

Osim kroja, glavna posebnost ove kreacije nalazi se u printu poljskog cvijeća u ombre maniri, kao i 3D detalju leptira na dekolteu.

Kako se doznaje riječ je o kreaciji s potpisom brenda Oscar de la Renta, a za izdanje poznate crvenokose glumice i ovoga puta pobrinula se poznata holivudska stilistica Elizabeth Stewart.

s potpisom guccija

Poput princeze iz bajke: Slavna glumica teško da je mogla odabrati ljepšu haljinu

Pogledaj galeriju