BAŠ KAO BARBIE

Margot Robbie ima savršenu ljetnu haljinu neodoljivog retro šarma

29.06.2023 u 11:57

Margot Robbie

Izvor: Profimedia / Autor: Backgrid AU / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Lijepa Australka ovih dana promovira svoj najnoviji film, a 'Barbie groznica' oblači je u odjevne kombinacije koje ostavljaju bez daha. Margot Robbie već dugo nije servirala tako chic outfite, a posljednjih dana ne zna se koji je bolji

Dolazak dugo iščekivanog filma 'Barbie' je sve bliže i bliže, a promocijom filma ovih dana je zaokupljena i glavna glumica. Margot Robbie već je nekoliko puta proglašena najljepšom glumicom, a u chic kombinacijama koje nosi u zadnje vrijeme pokazala je da može nadmašiti i samu sebe.

31-godišnja glumica odlučila se za look nadahnut glamurom 60-ih u bijeloj Moschinovoj haljini s uzorkom jagoda i bijelim okruglim sunčanim naočalama, dok je kosu stilizirala u rep s mekim uvojcima. Sve je začinila crvenim ružem koji se sjajno uklopio u ovu bijelo-crvenu kombinaciju.

Šarmantna mini haljina ima i remen, kojim se naglašava struk, a cijena joj iznosi 1694 dolara.

U posljednje vrijeme lijepa glumica rado nosi šarmantne i razigrane outfite u kojima neodoljivo podsjeća na Barbie. Imajući na umu da je ona bila pojam savršenstva - jasno je zašto Margot utjelovljuje popularnu lutkicu. U Los Angelesu tako se pojavila u kombinaciji kakvu bi odobrila i sama Barbie, a to je ružičasta mini haljina s bijelim točkicama.

  • +5
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia