U RUŽIČASTOM

Nikamo bez kultnog Chanelovog modela: Margot Robbie izgleda stajliš i na putu

28.06.2023 u 14:37

  • +5

Margot Robbie

Izvor: Profimedia / Autor: Chris Dyson / BACKGRID / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Margot Robbie, 31-godišnja australska glumica koja je u novom filmu Grete Gerwig 'Barbie' utjelovila najpoznatiju lutku na svijetu, nije mogla proći nezapaženo prilikom dolaska u zračnu luku u Sydneyju

Margot je osmislila sjajan stajling za putovanje, podjednako udoban i chic, pa je i za ovaj genijalan look dobila samo komplimente.

Ružičasti karirani sako s potpisom Chanela upotpunila je kratkim bijelim topom i bež hlačama klasičnog stila, a ovu sjajnu modnu kombinaciju upotpunila je remenom iste francuske kuće i kultnim dvobojnim slingback cipelama na petu.

MARGOT ROBBIE

Stil 70-ih je kao stvoren za najljepšu plavušu Hollywooda

Pogledaj galeriju

Radi se o modelu koji je slavna Gabrielle Coco Chanel predstavila još davne 1957. godine u suradnji s pariškom tvrtkom Raymonda Massara iz Pariza.

Današnji modeli također su rezultat njihove suradnje koja traje više od pola stoljeća, a radi se o chic alternativi stiletticama, naspram kojih su Chanelove slingback cipele iznimno udobne za višesatno nošenje.

Sunčane naočale i mladenačka frizura zaokružili su ovu elegantnu kombinaciju hvaljene glumice koja je dva puta bila nominirana i za nagradu Oscar.

U filmu 'Barbie' glume i Ryan Gosling, Kate McKinnon, Michael Cera, Emma Mackey, Kingsley Ben-Adir, America Ferrera, Rhea Perlman i dr.