MAKELELEOVA BIVŠA

Manekenka Noemie Lenoir pokušala samoubojstvo

12.05.2010 u 17:35

Bionic
Reading

Manekenka Noemie Lenoir pronađena je u nesvijesti u šumi u predgrađu Pariza nakon navodnog neuspješnog pokušaja samoubojstva

Tamnoputa 30-godišnjakinja pronađena je u nesvjesnom stanju u šumi u La Celle-Saint-Cloud u predgrađu Pariza. Vjeruje se da je popila potencijalno smrtonosan koktel lijekova i alkohola u domu svog bivšeg dečka, nogometaša Claudea Makelelea, s kojim ima petogodišnjeg sina. Onesviještenu manekenku pronašao je muškarac koji je sa psom krenuo u šetnju šumom u nedjelju poslijepodne.

'Kad je došla k sebi, Noemie je bila potpuno rastresena i očito jako bolesna. Bilo je također očigledno da si je pokušala nauditi. Odveli su je u obližnju bolnicu i ispumpavali joj želudac. Njezin pokušaj samoubojstva bio je poziv upomoć. Sad je u puno boljem stanju i oporavlja se', rekao je izvor blizak manekenki, koja je ove godine bila i zaštitno lice donjeg rublja marke Marks & Spencer.

Noemie i Makelele su u turbulentnoj vezi od 2003. Ovaj poznati vezni igrač koji se od međunarodnog nogometa oprostio prije dvije godine, a ovog je tjedna odbio ponudu francuskog nogometnog izbornika Raymonda Domenecha da se pridruži reprezentaciji, na glasu je kao veliki ljubitelj lijepih žena. Par je prošle godine prekinuo burnu vezu, a ostali su u dobrim odnosima, najviše zbog sina.

Lijepa Noemie je u međuvremenu pronašla novu ljubav, švicarskog milijunaša Carla Hirschmanna koji je trenutačno u Zürichu, pod uvjetnom zatvorskom kaznom zbog orgija, ucjena i iznuđivanja. Hirschmanna, kojeg bije glas playboya, policija je optužila za umiješanost u orgije s mladim manekenkama koje je navodno obilato nalijevao koktelima prije nego bi ih skrivenim kamerama snimao u izopačenim seksi scenama. Ucjenjivao ih je zatim snimkama tražeći velike novčane iznose, a u protivnom će ih, prijetio im je, staviti na internet.

Kad je cijela stvar izašla na vidjelo Noemie je bila užasno pogođena, a ništa manje to saznanje nije uzrujalo ni njezine šefove u Marks & Spenceru koji su s njom potpisali ugovor vrijedan 80 milijuna kuna.

'Dok traje istraga Hirschmann ne smije napustiti Švicarsku, pa Noemi sve slobodno vrijeme provodi s njim i leti u Zürich čim joj se ukaže prilika. Trenutno proživljava pravi pakao, a usprkos svim optužbama potpuno je opčinjena njime', kaže jedna njezina dobra prijateljica.