SAJAM VJENČANJA

Maja Šuput iskočila iz svadbene torte

30.01.2017 u 18:45

  • +22

Wedding day Split 2017

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

U Splitu se tijekom prošlog vikenda održao Wedding day Split 2017 – međunarodni sajam vjenčanja

Već četvrtu godinu za redom u Splitu je održan međunarodni sajam vjenčanja – Wedding day Split 2017. Osim sudionika sa političke scene poput župana Splitsko Dalmatinske županije Zlatka Ževrnje i gradonačelnika Splita Ive Baldasera, događaju su prisustvovali i brojni drugi uglednici i izlagači.

Tako su se na sajmu vjenčanja u Splitu našli modni dizajner Ivica Skoko, PR savjetnica Snježana Mehun i Sayon Bangoura iz Midikena. Posjetiteljima je predstavljana kompletna ponuda za sve buduće mladence. 

Ivica Skoko ekskluzivno je svoje vjenčanice pokazao u nijansama pastelnih boja, te antracit sive koja je boja sezone. Vjenčanicama francuske tvrtke Pronovias iz Glamour Sposa Split boutique nije krila oduševljenje ni supruga Joška Čagalja Jole Ana čije su kćerkice također nosile modnu reviju.

Točku na uskličnik cijelog događaja stavila je Maja Šuput koja je humanitarnu modnu reviju zatvorila iskočivši iz svadbene torte. Direktorica sajma Gordana Franić izuzetno je zadovoljna ovogodišnjim sajmom osobito činjenicom da su veliki interes pokazali izlagači iz susjedne Bosne i Hercegovine.