TAJNA VEZA

Maja Cvjetković provela vikend u Londonu sa Šukerom?

29.11.2010 u 07:45

Bionic
Reading

Manekenka i bivši nogometaš Davor Šuker proveli su nekoliko dana u Londonu, a nekadašnja miss Hrvatske u Zagreb se vratila sama, s prepunim vrećicama markirane odjeće

Manekenka i bivša miss Hrvatke Maja Cvjetković te bivši nogometaš Davor Šuker proveli su nekoliko romantičnih dana u Londonu. Kako doznaje magazin Extra, bivši nogometni reprezentativac tamo nije doputovao iz Hrvatske, već je Maja Cvjetković putovala sama i našla se s njim.

Da nije samo uživala u romantici, pokazuju i vrećice s dizajnerskim potpisima u kojima se nalazi skupocjena odjeća. 'Ne želim pričati o tome i gotovo. Moja stvar je s kim sam i zašto bila u Londonu. Reći ću samo da sam provela lijepih nekoliko dana, opustila sam se i odmorila', rekla je Maja za Extru.

O Majinoj i Davorovoj vezi mediji nagađaju već neko vrijeme, ali još prije mjesec dana manekenka nije htjela ništa priznati. 'Ne želim komentirati svoj privatni i ljubavni život, ali jako sam sretna i baš mi je lijepo, što god ili tko god tome bio razlog', rekla je tada za tportal.