BEZVREMENSKA ZAVODNICA

Ma je li moguće da ova žena ima 60 godina?

14.02.2014 u 10:41

Kim Basinger

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: Getty Images/Larry Busacca

Bionic
Reading

Zanosna filmska diva Kim Basinger nije propustila Tjedan mode u New Yorku gdje je privukla pažnju svih okupljenih u androginom odijelu te očarala svojom nevjerojatnom pojavom

Premda je prije nekoliko desetljeća doslovce žarila i palila, zanosna Kim Basinger s godinama uopće nije izgubila svoju naglašenu zavodljivost i seksipil. Ledena plavuša već broji punih 60 godina, a odjevena u odijelo s potpisom Ralpha Laurena, stigla je na njujorški tjedan mode i svima još jednom pokazala kako joj je teško konkurirati.

Crnim odijelom u kombinaciji s bijelom dužom košuljom ukrašenom crnom crtom na mjestu gdje su gumbi nevjerojatno je naglasila sirov seksipil. Prepoznatljivu plavu kosu skupila je u punđu, a na licu je imala minimalno šminke.

Usprkos sjajnom izgledu, Kim je u mlađim godina vodila bitku s velikom sramežljivošću, a unatoč velikom uspjehu u glumi i modelingu, u svojim ranim dvadesetima čak se borila i s napadajima panike. Međutim, danas je sigurna u sebe, pred kamerama se osjeća potpuno opušteno, a njezin seksipil i čudesna zavodljivost teško mogu promaknuti.