contessa villas

Luksuzne vile na otoku Krku zbog kojih ćete poželjeti preseliti

10.08.2021 u 10:07

Bionic
Reading

Riječ "luksuz" je možda ona koja se baca i prečesto koristi u svijetu putovanja i hotelijerstva

Uz toliko oglašavanja i komercijalizacije, stalni pokušaji privlačenja pažnje mogu biti pomalo dezorijentirani. Kada želite unajmiti doista luksuznu vilu može biti teško identificirati pravo mjesto kao i pravu agenciju kojoj ćete povjeriti odabir. Srećom, turistička agencija Contesa VIllas partner je od povjerenja koji okuplja samo najbolje od najboljeg na otoku Krku.

Potražnja za luksuznim vilama raste

Tim predanih i stručnih ljudi s lakoćom će vam pružiti podršku kako bi pronašli najbolji smještaj za svoje potrebe, ali i vaš turistički objekt podigli na sasvim novu razinu ako se i vi nalazite među vlasnicima luksuznih vila. Agencija Contessa Villas svojim partnerima nudi potpuno individualizirani pristup, preuzima kompletnu komunikaciju s gostima te garantira transparentno poslovanje. Za svaki turistički objekt koji nude preko svojih kanala, ova inovativna agencija stvara jedinstvenu priču te svakodnevno ulaže u najmodernije marketinške metode oglašavanja turističkih objekata kako biste bili stalno prisutni na inozemnom i međunarodnom tržištu. Tako su i ove godine, ville u ponudi u gotovo u potpunosti rasprodane jer potražnja za objektima visoke kvalitete raste iz dana u dan.

Luxury Lifestyle Awards 2021

Kvalitetna ponuda Contessa Villas nije samo riječ na papiru, već stvarnost u praksi, a agencija izdvaja zaista samo najbolje od ponude. Tome svjedoči i Luxury Lifestyle Awards 2021 koje je Contessa Villas proglasio najboljom agencijom u kategoriji najboljih luksuznih doživljaja u Hrvatskoj. Odabirom vila iz ponude možete biti sigurni da ste dobili najbolje. U nastavku možete istražiti neke od izdvojenih vila za nezaboravan odmor.

Villa Luana ***** s privatnim wellnessom

Ova predivna i moderno uređena Villa u Malinskoj raspolaže s 4 spavaće sobe, konobom s prostorom za zabavu i kuhinjom, garažom, kuhinjom, dnevnim boravkom i blagovaonom, te Wellnessom s dvije saune, tušem i jacuzzijem. U samom objektu se nalazi konoba od 60 m2 poželite li se podružiti s najmilijima. U konobi se nalazi potpuno opremljena kuhinja i ložište (za pripremu hrane). Objekt također ima vanjski bazen s terasom, vanjskim tušem, prostorom od cca 15 m2, te roštilj – priprema hrane zasigurno će biti pravi doživljaj. Poželite li se laganih sportskih aktivnosti tu su i stol za biljar, stol za stolni nogomet i pikado, a tu je i stol za vanjski stolni tenis. Zato ne razmišljajte previše i osigurajte si odmor kakav zaslužujete u Villi Launa.

Villa Prova može se pohvaliti zatvorenim bazenom

Smještena uz plažu, u mjestu Zidarići Villa Prova 1***** očarava svojom pojavom i okruženjem. Raspolaže s 4 spavaće sobe i vlastitim kupaonicama u kojima može uživati do 8 ljudi. Ova vila je pet friendly te na savršeni odmor možete povesti i kućnog ljubimca. Raspolaže i teretanom kako biste ostali u super formi unatoč gastronomskim užitcima kojih zasigurno neće manjkati. Tijelo možete opustiti i razmaziti u sauni i vinskom podrumu „naoružanom“ vrhunskim lokalnim kapljicama. Opustit ćete se do te mjere da će vam biti svejedno kakvo je vrijeme vani, a na raspolaganju su vam vanjski i unutarnji bazen. Ne razmišljajte previše i rezervirajte svoj odmor u Villa Prova 1*****, baš onako kako ste i zamišljali.

Imanje Jerini donosi sve što vam je potrebno za odmor

U Bajčićima, udaljena tek 6 kilometara od grada Krka, ova luksuzna kuća osigurava smještaj za 10 osoba. Prostor se sastoji od 2 zasebne jedinice, a svaki uključuje 2 spavaće sobe sa zasebnim kupaonicama, kuhinju, blagovaonu i dnevnu sobu, što je čini idealnom za obiteljski odmor. Uz to, na raspolaganju vam je i relax zona uz jacuzzi, saunu i vanjski bazen. Na kraju uzbudljivog dana smjestite se u vlastitoj vinoteci i prepustite se čarima otoka. Sve je okruženo zelenilom, stoga je ova kuća definitivno savršen izbor za one koji traže mir i spokoj, u skladu s prirodom. Zakoračite u Jerini House***** i samo se prepustite užicima koje vam velikodušno pruža.

Villa Marconica, jaccuzy kao standardni dio ponude 

Volite li tišinu i privatnost, a ipak ne želite biti predaleko od svih atrakcija, Villa Marconica***** u Malinskoj pružit će vam sve što tražite, uz predivan pogled na morsko plavetnilo. Čak 4 spavaće sobe i 4 kupaonice idealne su za smještaj i uživanje 8 ljudi. Opustite se uz bazen s pogledom na more ili spa zonu i otjerajte brige što dalje. U ponudu je uključena i usluga domaćice koja će diskretno pospremiti ako za to postoji potreba. Zato ne razmišljajte previše i osigurajte si odmor kakav zaslužujete u Villi Marconica*****.   

Ostale vile u ponudi potražite na www.contessa-villas.com